3 ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ 2 ΧΟΡΕΥΟΥΝ...Στη θεατρική σκηνή του Μολύβου


Ο θίασος ERROR 404! NAME NOT FOUND! ανεβάζει φέτος το χειμώνα στη θεατρική σκηνή του Μολύβου την ξεκαρδιστική κωμωδία 3 ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ 2 ΧΟΡΕΥΟΥΝ!!!!!

 

Μία ξέφρενη κωμωδία με μια σειρά από ανατροπές! 


Μια τρελή, κωμική ανασκόπηση της καθημερινότητας όπου το σημερινό γίνεται διαχρονικό και το λογικό παράλογο! 


Ένα αξέχαστο υπερθέαμα με τραγούδι και χορό! 


Εξαιρετικές ερμηνείες, φαντασμαγορικές χορογραφίες, υπέροχες μουσικές και πολύ πολύ γέλιο, μέσα σε ένα ευφάνταστο σκηνικό! 


Λίγα λόγια για το έργο: 

  

O Mr Leonard Data μεγαλοστέλεχος σε πολυεθνική μετά από δύο δύσκολα χρόνια COVID-19, αποκλεισμού, απομόνωσης και ενός χρόνου προσαρμογής στην πραγματικότητα και την ρουτίνα, αποφάσισε να τα εγκαταλείψει όλα και όλους και να εξαφανιστεί…… κάπου μακριά, κάπου που θα βρει τον εαυτό του, την ησυχία και την ηρεμία του. 

Να δουλεύει από εκεί χωρίς να ξέρει κανείς από το περιβάλλον του που βρίσκεται και τι κάνει. Χαμένος. 

  

Μα πού να πάει? 

Ψάχνει ένα απόμακρο μέρος ήσυχο, διαφορετικό, το κάτι άλλο (something other). 

Τι άλλο όμως; 

Γκουγκλάρει ……. Κάπου να πάω….  μα που να πάω; Κάπου other 

Και ο Θεός google εμφανίζει…. «ΤΗΕ ΟΤΗΕR AEGEAN». 

Τι είναι πάλι τούτο σκέφτεται. 

Ψάχνει λίγο παραπάνω…….    Ελλάδα – Λέσβος – Μόλυβος. 

Μόλυβος ; 

Μμμμμμμμ  ενδιαφέρον!!!!! 

Ωραίος αυτός ο Μόλυβος!!! 

«Ποιος θα καταλάβει ότι βρίσκομαι σε ένα μικρό χωριό σε μια μακρινή χώρα όπως η Ελλάδα στην άλλη άκρη του κόσμου, σκέφτηκε. 

Θα βρω ένα  σπιτάκι με ρεύμα, νερό και wi-fi, θα αφομοιωθώ με τους ντόπιους και θα περνάω SUPER. 

No stress, No φασαρία, no nothing…. nothing. 

Ζωή και κότα. 

Θα μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο μπορώ. 

Βγάζει εισιτήρια, φτιάχνει βαλίτσες, πακετάρει λοιπόν τα tablet, τα laptop και τα smartphone του και έτοιμος. 

Ο θεός βοηθός. 

Η περιπέτεια ξεκινάει… 

  

Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου ανακοινώνει το 8ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Μολύβου που θα γίνει στις 17-19 Φεβρουαρίου 2023. 

Ο Μόλυβος και η ευρύτερη περιοχή προσφέρει ξανά φέτος την ευκαιρία να ζήσετε ακόμη μία διοργάνωση θεσμό, που χρόνο με τον χρόνο δυναμώνει και κερδίζει τις καρδιές όλων. Ένα παιχνίδι που μέσα από αυτό μαθαίνουμε να συνεργαζόμαστε, να αγαπάμε, να κυνηγάμε!!. Αυτός είναι ο «θησαυρός» όλα αυτά τα χρόνια για εμάς. 

  

Η διοργάνωση θα ξεκινήσει την Παρασκευή το βράδυ 17/02/2023, στις 20:00, στο Πολυχώρο Πολιτισμού Δεσμός με ένα ξέφρενο πάρτι μασκέ και  θέμα τι άλλο από το 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν!!! 

Παράλληλα θα γίνει η ψηφοφορία για την επιλογή από τις ομάδες του καλύτερου video spot. 

Την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου, στις 10:00 π.μ. η διοργάνωση θα συνεχιστεί με το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού, με κέφι, αποκριάτικη διάθεση, αλλά και πάθος για τη νίκη. Απαραίτητα εφόδια είναι το χαμόγελο, η ευρηματικότητα, η γρήγορη αντίληψη, η πονηριά, η ομαδικότητα και η ευγενής άμυλα! 

  

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 

Οργανώστε σωστά  την ομάδα σας και δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή. Τις πληροφορίες για τους κανονισμούς και τους όρους συμμετοχής θα τις βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/3Zu1YM8 καθώς επίσης και από την σελίδα του κυνηγιού στο Facebook: https://www.facebook.com/molyvostreasurehunt/ 

  

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα παραλαμβάνονται από τα γραφεία του Φορέα Τουρισμού Μολύβου, από τη Δευτέρα 06 Φεβρουαρίου 2023  ως την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου, τις εργάσιμες ημέρες από τις 10:00 – 14:00. Οι πληροφορίες μπορούν να σας δοθούν εγγράφως και ηλεκτρονικά από τα γραφεία του Φορέα 

(Τηλ.: 22530 71 990, Email: visitmolyvos@gmail.com) 

  

Σας προσκαλούμε όλους είτε ως παίχτες είτε ως θεατές να διασκεδάστε μαζί μας στο διήμερο αυτού του υπέροχου θεσμού στο πλαίσιο των καρναβαλικών εκδηλώσεων της περιοχής μας..