Πρωτοχρονιά στο Κτήμα Οινοφόρος με την Αποστολία Ζώη


Το Κτήμα Οινοφόρος την Κυριακή 1 Ιανουαρίου υποδέχεται την μοναδική Αποστολία Ζώη σε ένα ξέφρενο μουσικό πρωτοχρονιάτικο γλέντι με πολλές εκπλήξεις.

Η Αποστολία Ζώη γεννήθηκε στην Ελασσόνα και μεγάλωσε στον Βόλο. Στην εφηβεία της μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Ελλάδος στο άθλημα των καταδύσεων.

Κατά την διάρκεια των σπουδών της στη Γυμναστική Ακαδημία μπήκε στην ζωή της το τραγούδι. Ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής και live εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη. Εκεί δέχεται πρόταση για το πρώτο της δισκογραφικό βήμα.

Λίγο αργότερα κατεβαίνει στην Αθήνα και το 2003 κυκλοφορεί το πρώτο της album με τίτλο: «Το πρώτο βήμα», από το οποίο αναδείχτηκαν οι επιτυχίες «Mη μ΄ακουμπάς» και «Σχεδόν ποτέ».

Η Αποστολία Ζώη έχει κυκλοφορήσει συνολικά 4 album τα οποία γνώρισαν μεγάλη επιτυχία με τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ:

«Μου έλειψες», «Εσύ», «Lipstick», «Δεν βάζω εγώ μυαλό», «Καλημέρα να μου λες».

Από τα πρώτα της βήματα μέχρι και σήμερα έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως: Πέγκυ Ζήνα, Γιάννης Πλούταρχος, Νότης Σφακιανάκης, Έλενα Παπαρίζου, Σταμάτης Γονίδης, Νίκος Κουρκούλης, Νίνο, και Τάμτα.

Το εορταστικό Πρωτοχρονιάτικο ταξίδι της Αποστολίας Ζώη ξεκινάει στο κτήμα Οινοφόρος την Κυριακή 1 Ιανουαρίου στις 23:30 μ.μ. Με γιορτινή διάθεση, κέφι και χαρά μας υπόσχεται ένα μοναδικό μουσικό σεργιάνι που θα μας ……..απογειώσει!!!

Κατά την είσοδο στο χώρο μας θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε σαν Welcome Drink ζεστή Σαγκριά, το αγαπημένο ζεστό κρασί των Χριστουγέννων.

Ώρα προσέλευσης 23:00 μ.μ.

Κρατήστε το απόκομμα των εισιτηρίων σας και εξαργυρώστε :

• Ιndustry 9 -10%

• Πίτα Μάκης - 15%

• Γερμανός – 20%(αξεσουάρ)