Συνάντηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου για τα προβλήματα του ΕΠΑΛ Καλλονής


Συνάντηση με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και τη Διευθύντρια Βασιλική Τσέτσινα του Επαγγελματικού Λυκείου της Καλλονής είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολικό συγκρότημα και ο Δήμος δύναται να παρέμβει.

Τα μέλη του Συλλόγου ζήτησαν την παρέμβαση του Δήμου προκειμένου να ενισχυθεί η περίφραξη του σχολείου και να αποφευχθούν οι βανδαλισμοί –όπως κατήγγειλαν – στο προαύλιο και στο κτήριο από εξωσχολικούς που εισέρχονται τα βράδια. Όπως τόνισαν οι γονείς των μαθητών του ΕΠΑΛ στο Δήμαρχο, οι ζημιές που έχουν προκληθεί έχουν καταστήσει ακόμα και το τερέν των γηπέδων μπάσκετ και βόλεϊ επικίνδυνα για τις αθλητικές δραστηριότητες, ζητώντας την παρέμβαση του Δήμου για την αποκατάσταση και των φθορών αυτών.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους γονείς για την ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί σε ένα τόσο σημαντικό σχολείο που φοιτούν μαθητές από σχεδόν όλα τα χωριά της Δυτικής Λέσβου και δεσμεύτηκε να προχωρήσει τάχιστα στην ικανοποίηση των αιτημάτων, τόσο για την περίπτωση των γηπέδων και της περίφραξης, όσο και για τη διαμόρφωση δρόμου περιμετρικά του σχολείου, για να ενισχυθεί και η ασφάλεια των μαθητών μπαίνοντας και βγαίνοντας από το σχολικό συγκρότημα.

Εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ, τα αιτήματα προς τον Δήμαρχο διαβίβασαν ο Πρόεδρος Νίκος Βαρβερίδης, ο Αντιπρόεδρος Νίκος Χαλκιώτης, η Γραμματέας Δήμητρα Γαβριήλ, ο Ταμίας Βαγγέλης Χαλκοδαίμων και τα μέλη Μαριάννα Μέτσικα, Δέσποινα Ψαραδέλλη και Δημήτρης Αχλιόπτας.