Σε εξέλιξη η κακοκαιρία με καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους στην Λέσβο- Πτώση δένδρου στην Καλλιθέα Μυτιλήνης


Έως στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα προβλήματα. Η Πυροσβεστική κλήθηκε μόνον να αντιμετωπίσει συμβάντα από σπάσιμο κλαδιών.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το κύμα κακοκαιρίας από τις πρώτες ώρες της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου 2022 με βροχές και σποραδικές καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της Λέσβου.

Στη συνέχεια και από το μεσημέρι θα φαινόμενα θα ενταθούν και θα είναι κατά τόπους ισχυρά, με μεγάλη πιθανότητα να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Τα φαινόμενα προς το βράδυ θα εξασθενήσουν στις περισσότερες περιοχές

 

-Πτώση δέντρου

Πτώση δέντρου πριν από λίγο στην περιοχή της Καλλιθέας στη Μυτιλήνη.

Δέντρο έπεσε επάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. σε μηχανάκι καθώς επίσης και στην αυλή του απέναντι του σπιτιού.

Το χειρότερο είναι (όπως βλέπετε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες) ότι κατά την πτώση του παρέσυρε και τα καλώδια της ηλεκτροδότησης όπως μπορείτε να δείτε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες.

Πριν από λίγο στο χώρο έφθασε και περιπολικό της Αστυνομίας ενώ έχει ειδοποιηθεί και η Πυροσβεστική καθώς και ο διανομέας της ηλεκτρικής ενέργειας. 

Αξίζει να τονιστεί ότι πριν από μερικούς μήνες είχε συμβεί το ίδιο περιστατικό με το γειτονικό δέντρο χωρίς τότε να προκαλέσει ζημιές.

Αυτή τη φορά από καθαρά τύχη δεν είχαμε τα χειρότερα...

---

 

up date

Σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή η επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τη συνδρομή της Αστυνομίας.

Κάτω από δυνατή βροχή γίνεται προσπάθεια να ανοίξει ο δρόμος και στη συνέχεια όταν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση,

Με πληροφορίες lesvosnews.net