Συνάντηση έκπληξη της Δήμητρας Μουτζούρη με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό για το Βόρειο Αιγαίο



Στο συνέδριο του Economist και με αφορμή το κλαδί ελιάς που προσέφεραν στον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό, ο Πρόεδρος του συνεδρίου και ο επίτιμος Πρόξενος του Μονακό κ. Βασίλης Αποστολόπουλος μαζί με λάδι Κορινθιακό, η σύζυγος του Περιφερειάρχη, η οποία εκπροσώπησε τον σύζυγο της Κωνσταντίνο Μουτζούρη είχε σε πολύ φιλικό κλίμα μια προσωπική συζήτηση με τον Πρίγκιπα σχετικά με τα νησιά του Βορείου Αιγαίου καθώς και για το λάδι της Μυτιλήνης. 

Ενθουσιασμένος από τις ομορφιές της χώρας μας ο Πρίγκιπας έμεινε έκπληκτος όταν άκουσε οτι η Λέσβος έχει 11.000.000 ελαιόδενδρα παράγοντας από τις καλύτερες ποιότητες λαδιού στον κόσμο από την κα Μουτζούρη. 

Η Δήμητρα Μουτζούρη σύμφωνα με πληροφορίες του Lesvosnews.net τον προσκάλεσε με μεγάλη χαρά να επισκεφτεί τα νησιά του Βορείου Αιγαίου αφού του μίλησε αρκετά για τις σπάνιες ομορφιές που έχουν. Ο Πρίγκιπας με μεγάλη χαρά και δεκτικότητα ανταποκρίθηκε σύμφωνα με πληροφορίες στο κάλεσμα της κας Μουτζούρη ενώ επεσήμανε στην ίδια πόσο σημαντικό είναι τα ακριτικά νησιά της χώρας με τις τόσο σπάνιες ομορφιές να έχουν ανθρώπους που τα αγαπάνε τόσο πολύ και να προσπαθούν για αυτά!

Πηγή Lesvosnews.net