ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένο Δάσος Λέσβου

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου υποδέχεται με εορταστική διάθεση το πνεύμα των Χριστουγέννων στις εγκαταστάσεις του στο Σίγρι το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022.

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 12:00 θα στολίσουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Μουσείου με χειροποίητα στολίδια, θα ακούσουμε ζωντανή αφήγηση παραμυθιού και θα ταξιδέψουμε νοερά 20 εκατομμύρια χρόνια πριν μέσα από τις μόνιμες εκθέσεις του Μουσείου.

Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 12:00, θα γνωρίσουμε το Δεινοθήριο της Λέσβου και τον Αλιγάτορα της Λιώτας, θα φτιάξουμε τα δικά μας στολίδια εμπνευσμένα από το Δεινοθήριο και τον Αλιγάτορα και θα τα στολίσουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Μουσείου. Με τους μικρούς μας φίλους θα φτιάξουμε τη δική μας χριστουγεννιάτικη ιστορία με πρωταγωνιστές τα δύο αυτά ζώα του Απολιθωμένου Δάσους, θα περιηγηθούμε στις καινούριες προθήκες ευρημάτων του Μουσείου και θα ζωγραφίσουμε εμπνευσμένοι από το Απολιθωμένο Δάσος και τα ζώα του.

Για όλους τους επισκέπτες θα υπάρχουν γλυκά κεράσματα. Από το πωλητήριο του Μουσείου μπορείτε να προμηθευτείτε τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία βιβλίων και αναμνηστικών δώρων, με έκπτωση 10% για όλους.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δήλωση συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22530-54434 και lesvospf@otenet.gr.

Σας περιμένουμε να χαρούμε όλοι μαζί και να ανταλλάξουμε ευχές!

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!