Με παρέμβαση Βερρή δωρεάν μετακινήσεις απο την ΕΠΟ στον ΑιολικόΜε προσωπική παρέμβαση του Προέδρου της ΕΠΣΛ Παντελεών Βερρή προς την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, ο Αιολικός όπως και όλες οι νησιωτικές ομάδες εξασφάλισαν δωρέαν μετακινήσεις για τέσσερα παιχνίδια. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Λέσβου, κατόρθωσε να «περάσει» το αίτημα που κατέθεσε για την ομάδα της Μυτιλήνης, διεκδικώντας το αυτονόητο εδώ και χρόνια δικαίωμα των νησιωτικών σωματείων για ίση μεταχείριση με τις ομάδες της Ηπειρωτικής Ελλάδος. Για τον λόγο αυτό η διοίκηση του Αιολικού εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς το πρόσωπο του κ. Βερρή σημειώνοντας ότι η συμπαράσταση από τον ίδιο γεμίζει αισιοδοξία τους ανθρώπους του συλλόγου στην δύσκολη προσπάθεια που καταβάλουν. 

Αναλυτικότερα: 

«Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Λέσβου κ. Παντελή Βερρή, καθώς και όλους όσοι μερίμνησαν, ώστε να εξασφαλιστούν από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τέσσερις δωρεάν μετακινήσεις για τις νησιωτικές ομάδες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αγωνιστικής περιόδου 2022-23.

Σε μια περίοδο που τα έξοδα συνεχώς αυξάνονται και τα έσοδα είναι πιο περιορισμένα από ποτέ, η συμπαράσταση που έλαβε ο Αιολικός, ως ο μοναδικός εκπρόσωπος της Λέσβου στις εθνικές κατηγορίες, από τον Πρόεδρο της ΕΠΣΛ κ. Παντελή Βερρή μας γεμίζει αισιοδοξία και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε ως διοίκηση, ξεπερνώντας μαζί κάθε δυσκολία. 

Είναι γεγονός πως οι εκπρόσωποι των νησιών μας ξεκινούν από διαφορετική αφετηρία κάθε χρόνο συγκριτικά με τις ομάδες της ηπειρωτικής Ελλάδας. Χαιρετίζουμε λοιπόν την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, που είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και αναμένουμε παρόμοιες παρεμβάσεις και στο μέλλον, για το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου».

Κάλεσμα στον κόσμο ενόψει Ρόδου 

Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλες τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του νησιού μας, να έρθουν την προσεχή Κυριακή (4/12, 15:00) στον «Ταρλά» και να παρακολουθήσουν δωρεάν από τις εξέδρες το νησιωτικό ντέρμπι με τη Ρόδο, για την 4η Αγωνιστική στον 4ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής. Για κάθε 25 παιδιά, θα εισέρχονται στο γήπεδο εντελώς δωρεάν και 2 προπονητές / συνοδοί. Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει και φέτος τη λειτουργία της μαθητικής εξέδρας στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Έτσι λοιπόν, μαθητές έως και 15 ετών θα μπορούν να εισέρχονται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο Στάδιο Μυτιλήνης!

Στο νησιωτικό ντέρμπι με τη Ρόδο, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι, εγκαινιάζεται και το 1+1 για τους μαθητές Λυκείου, αφού με κάθε 1 εισιτήριο θα μπαίνουν στο γήπεδο 2 άτομα 16-18 ετών!

Μαζί ξαναγράφουμε την ιστορία! Σας περιμένουμε την Κυριακή, για έναν «Ταρλά» με πολύ κόσμο και έντονο παλμό, ώστε να γίνει ο 12ος παίκτης της ομάδας μας, σπρώχνοντας τους ποδοσφαιριστές προς τη νίκη!