FoxBet : Εμπειρία, έδρα και… Άγιαξ


Ο Κωστής Μητσέας (Foxbet.gr) συνεχίζει σε… ευρωπαϊκούς ρυθμούς! 

 
 

Επαληθεύτηκαν οι δύο  χθεσινές επιλογές από το Τσάμπιονς Λιγκ, στο επίκεντρο σήμερα οι αγώνες των Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ. Ας δούμε τι έχω κρατήσει. 

 
 

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ: Χ2 & Under 3.5, στο 1.90 

 
 

Για τον 8ο όμιλο του Κόνφερενς Λιγκ η αναμέτρηση. Η πρωτάρα Ζαλγκίρις πραγματοποιεί θαυμαστή πορεία για τα δεδομένα της και είναι μέσα στο κόλπο για πρόκριση, καθώς χρειάζεται νίκη με τουλάχιστον 2 γκολ είτε με οποιαδήποτε διαφορά και να μην κερδίσει η Πιούνικ τη Βασιλεία. Πιο βατό το έργο της Σλόβαν, με έναν βαθμό είναι σίγουρα στη δυάδα, με νίκη κρατάει την 1η θέση. Θεωρώ πως η εμπειρία θα παίξει σημαντικό ρόλο σε ένα κλειστό ματς και δίνω προβάδισμα στους Σλοβάκους. 

 
 

Σε άλλα νέα, το Παγκόσμιο Κύπελλο πλησιάζει. Οι αποδόσεις για τα φαβορί στην πίνακα με τις μουντιαλ ασιστ 

 
 

ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ - ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: 1 (+0.5 A.H.), στο 1.85 

 
 

Η Μπόντο… κατάφερε να χάσει την προηγούμενη αγωνιστική από την «ψόφια» Ζυρίχη κι εκεί που περίμενε να παίξει τελικό απόψε για τη 2η θέση του 1ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ, καλείται να υπερασπιστεί την 3η για να συνεχίσει στο Κόνφερενς Λιγκ. Από τη μεριά της η Αϊντχόφεν εξασφάλισε τη δυάδα και με νίκη θα περιμένει ήττα της Άρσεναλ (εντός με τη Ζυρίχη) για να πάρει την 1η θέση. Ζόρικο το δεύτερο ζητούμενο, λογικά εδώ θα παίξει αυτό που αναφέρθηκε στον πρόλογο και κάποια στιγμή θα έρθουν τα άσχημα μαντάτα από το Λονδίνο. Ρεαλιστικά, τίποτα δεν θα αλλάξει στη βαθμολογία του γκρουπ, όμως υπάρχουν κάποια δεδομένα που με κάνουν να αμφισβητήσω το άνοιγμα του σετ. Η Μπόντο εντός έδρας στην Ευρώπη μετράει 14 νίκες στα 15 τελευταία ματς, με τη μοναδική ήττα να είναι η οριακή με 1-0 από την Άρσεναλ. Αξίζει να αναφερθεί πως το σερί αφορά παιχνίδια από την προηγούμενη σεζόν. Το δεύτερο δεδομένο είναι πως για την Αϊντχόφεν ακολουθεί ντέρμπι με τον Άγιαξ και η ενδεκάδα θα προσαρμοστεί ανάλογα. Στήριξη στην Μπόντο και ελπίζω να μην με απογοητεύσει όπως την προηγούμενη εβδομάδα. 

 
 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν 

 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα