Βρέθηκε η 34χρονη μητέρα από το Μεγαλοχώρι

Βρέθηκε σε σπίτι η 34χρονη Ρουμάνα μητέρα τριών παιδιών  που αγνοούταν από το βράδυ της 10ης Νοεμβρίου. Τη γυναίκα βρήκε ο σύζυγός της.

Από τον άντρα της μέσα σε ένα χάλασμα στη περιοχή του Μεγαλοχωρίου βρέθηκε η 34χρονη μητέρα τριών παιδιών που είχε φύγει από το σπίτι της στις 12 του μήνα. Είναι ταλαιπωρημένη και αφυδατωμένη και μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσει

Οι αστυνομικές αρχές, η Πυροσβεστική και εθελοντικές οργανώσεις του νησιού είχαν «οργώσει» την περιοχή για να την βρουν. Σύμφωνα με τον σύζυγο της, επίσης ρουμανικής καταγωγής, που δήλωσε την εξαφάνιση της δυο μέρες αργότερα στις 12 Νοεμβρίου και στο Α.Τ Πλωμαρίου, η γυναίκα εκείνο το βράδυ βρισκόταν έξω από το σπίτι τους όταν σε μια σύντομη συνομιλία που είχαν μαζί, εκείνος της είπε να μπει μέσα, με αποτέλεσμα -άγνωστο πώς και γιατί- εκείνη να φύγει και να εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο παρελθόν είχε εξαφανιστεί άλλες δύο φορές και είχε βρεθεί μετά από ημέρες εντός του νησιού. Φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.