Ξεκινά την Παρασκευή το 1ο Σχολείο Τουρισμού και Γαστρονομίας


Ξεκινά την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στον Πολυχώρο Πολιτισμού Δεσμός το πρώτο Σχολείο Γαστρονομίας που διοργανώνει ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου.  

Οι εργασίες για τις τρεις ημέρες του σχολείου θα αφορούν θεματικές με το Marketing για ποιοτική εξυπηρέτηση στην εστίαση, την ανθεκτικότητα των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, τις επιπτώσεις της υγειονομικής και ενεργειακής κρίσης στις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις εστίασης, τη ψηφιακή ασφάλεια – κίνδυνοι του διαδικτύου – διαδικτυακές τραπεζικές συναλλαγές, για τον υπεύθυνο καταστήματος εστίασης, τον οδικό χάρτης του υπεύθυνου καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, την ανάλυση των υποχρεώσεων που προκύπτουν από τους νέους υγειονομικούς κανονισμούς, τον ρόλο των υπευθύνων και χειριστών τροφίμων, την παραγωγική διαδικασία, κλπ   

Το Σάββατο στις 6:00 το απόγευμα θα υπάρχει ανοιχτή εκδήλωση με ομιλητή τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κ. Καββαθά Γεώργιο για όλα τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο της εστίασης και των συναφών επαγγελμάτων. Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα γίνει γευσιγνωσία κρασιών από την ΕΟΣ Σάμου. 

Το επόμενο τριήμερο 25-27 Νοεμβρίου 2022 οι εργασίες του θεματικού σχολείου συνεχίζονται με το Σχολείο Τουρισμού σε συνεργασία με το ACT - American College of Thessaloniki, μέλος του Κολλεγίου Ανατόλια, στη Θεσσαλονίκη  Στόχος του προγράμματος είναι οι συμμετέχοντες να μάθουν στην πράξη πως μπορούν να αξιοποιήσουν όλα τα σύγχρονα εργαλεία εξυπηρέτησης πελατών, αντιμετώπισης δύσκολων καταστάσεων και παραπόνων, καθώς και ζητήματα βιώσιμου τουρισμού και ποιότητας.  

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τις ενότητες και βιογραφικά ομιλητών στο link:  https://desmos.eu/events/

Το Σχολείο Τουρισμού και Γαστρονομίας, είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες και διοργανώνεται από τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος CLLD LEADER.

Για δηλώσεις συμμετοχής στο παρακάτω link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe6_s06BzWsWCiDgp4DBLFBieoYoJc--pmZv57G42qru8jC-g/viewform