Παραλίγο τραγωδία- Σφοδρή σύγκρουση Ι.Χ με άλογα στην Ε.Ο Καλλονής - Μυτιλήνης (Pics)Με μια δυσάρεστη είδηση ήρθαμε αντιμέτωποι για ακόμη μια φορά στο λεκανοπέδιο Καλλονής, με το πρώτο φως της ημέρας.

Πιο συγκεκριμένα, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο έξω απο την Αρίσβη Καλλονής στη θέση “Κατσαράς” τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Αυτοκίνητο Ι.Χ. κινούνταν στην Ε.Ο. Καλλονής-Μυτιλήνης, όταν υπο άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες, συγκρούστηκε με άλογα τα οποία περιφέρονταν στο κεντρικό οδικό δίκτυο.


Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θάνατος 2 αλόγων, ενώ στο κοπάδι φαίνεται να βρίσκονταν και μια φοράδα με το μικρό της, τα οποία γλίτωσαν της σύγκρουσης αλλά βρίσκονται στο σημείο.

Το αυτοκίνητο απο τη σφοδρή σύγκρουση ακινητοποιήθηκε ενώ καλά στην υγεία του φαίνεται να είναι ο οδηγός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.Για οτιδήποτε νεότερο, θα επανέλθουμε.

Εν κατακλείδι, σίγουρα πρωτεύον ζήτημα είναι η υγεία του οδηγού, ωστόσο στο δεύτερο σκέλος, ας μείνουμε για ακόμη μια φορά στα ανεξέλεγκτα ζωα στο οδικό μας δίκτυο.


Το ατύχημα έγινε 200 μέτρα παρακάτω απο το θανατηφόρο τροχαίο προ ημερών, και 2 χιλιόμετρα παραπίσω απο το θανατηφόρο τροχαίο με τα πρόβατα στον κεντρικό οδικό άξονα στην περιοχή των αλυκών Καλλονής.

Πηγή http://www.kalloninews.gr