FoxBet : Τσάμπιονς Λιγκ: Με τη φανέλα της «Γιούβε» και τα γκολ στο Παρίσι


Σήμερα, το ενδιαφέρον μας φυσικά επικεντρώνεται στις αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην Πορτογαλία, η Γιουβέντους παίζει το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση στους «16», κόντρα στην Μπενφίκα, ενώ στο Παρίσι, η Παρί υποδέχεται τη Μακάμπι Χάιφα.

Παράλληλα, πλησιάζει και το Παγκόσμιο Κύπελλο. Τα καλύτερα ειδικα μουντιάλ 2022

691. Μπενφίκα – Γιουβέντους (22:00)

Φοβερές οι επιδόσεις της Μπενφίκα, παραμένει αήττητη στη σεζόν, σε 19 αναμετρήσεις ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Με 15 νίκες σε αυτό το διάστημα, μία εκ των οποίων ήταν στο Τορίνο, απέναντι στην αποψινή της αντίπαλο. Πετυχαίνει το στόχο της και με ισοπαλία, αν και στοχεύει στην πρώτη θέση, οπότε θέλει τη νίκη. Καταστροφική ως τώρα η πορεία της Γιουβέντους, υπάρχει πολύ ακραίο σενάριο για να περάσει, ο ρεαλιστικός στόχος της όμως είναι η 3η θέση. Πιστεύουμε πως έστω και την ύστατη στιγμή θα παίξει ρόλο το «βάρος» της φανέλας της «Γηραιάς Κυρίας» και θα πάρει θετικό αποτέλεσμα στο «Ντα Λουζ». Ποντάρουμε στο 2.65 του διπλού, με DNB.


694. Παρί σεν Ζερμέν – Μακάμπια Χάιφα (22:00)

Το άλλο ματς του 8ου ομίλου. Η Παρί δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Μπενφίκα και στις δύο κολλητές αναμετρήσεις τους, οπότε ισοβαθμεί μαζί της στην πρώτη θέση. Εχει θεωρητικά εύκολο έργο, με την τριπλέτα των αστέρων της, Εμπαπέ, Μέσι, Νεϊμάρ να είναι στις επάλξεις. Από υπέρβαση σε υπέρβαση πάει η Μακάμπι Χάιφα, ένα γκολ μπορεί να το πετύχει στο «Παρκ ντε Πρενς» κι ας φάει πέντε. Ποντάρουμε στο ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, που προσφέρεται στο ελκυστικό 2.10.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα