FoxBet : Παιχνίδι με τα γκολ σε Αγρίνιο και Περιστέρι


Η 9η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ ξεκινά, με δύο αναμετρήσεις. Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος τίθεται αντιμέτωπος με τον φορμαρισμένο Βόλο, ενώ στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

Φουλ δράση σε όλη την Ευρώπη σήμερα, δείτε εδώ τη βαθμολογία ισπανία

457. Ατρόμητος – Βόλος (19:00)

Περνάμε για τα δύο ματς της ημέρας στη Σούπερ Λιγκ, αρχικά στο Περιστέρι. Από μεσοβδόμαδες προκρίσεις στο Κύπελλο προέρχονται οι δύο ομάδες, πιο δύσκολη αυτή του Ατρόμητου, ο οποίος χρειάστηκε την παράταση για να περάσει το εμπόδιο του Αστέρα στην Τρίπολη. Εύκολο το έργο του Βόλου επί του Ιωνικού, επικράτησε 4-0, φτάνοντας τις 5 συνεχόμενες νίκες σε επίσημα ματς. Σε καλή κατάσταση οι δύο ομάδες, το πιστοποιούν και στο πρωτάθλημα. Ο Ατρόμητος δεν έχει ηττηθεί στο Περιστέρι, ωστόσο ο Βόλος είναι πολύ επικίνδυνος και απειλεί το αήττητό του. Εμείς πάλι θα στραφούμε στα γκολ και συγκεκριμένα θα ζητήσουμε μίνιμουμ 3 για να πάρουμε την απόδοση του 2.30.

466. Παναιτωλικός – Ολυμπιακός (19:30)

Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός προέρχεται από την ήττα-αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Καλαμάτα στη διαδικασία των πέναλτι (2-2 η κ.δ. και η παράταση). Έκανε αρκετές αλλαγές ο κόουτς Αναστασίου, ενώ παρ' ότι η ομάδα σκόραρε 4 φορές στα δύο τελευταία ματς (η ήττα 2-3 από τον Βόλο το προηγούμενο) το κενό του τιμωρημένου Καρέλη μοιάζει τεράστιο. Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να συνέλθει από την εντός έδρας ήττα 2-1 από τον ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ ακολουθεί το κρίσιμο για το ευρωπαϊκό του μέλλον παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ για το Γιουρόπα Λιγκ. Αρκετές και σημαντικές οι απουσίες που έχει να διαχειριστεί ο Μίτσελ, κυρίως στον χώρο της άμυνας. Η απουσία του Καρέλη μάς φρενάρει από το να ποντάρουμε στο G/G και θα στραφούμε στο αγαπημένο σύνολο του Ολυμπιακού (5 σερί), το 2-3 G σε απόδοση 1.95.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα