Πρόοδος των έργων που εκτελούνται στην Κοινότητα Αγίας Μαρίνας


Κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχό της, Στρατή Τζιμή, και τον Διευθυντή της, Ανδρέα Παπαχριστοφόρου επισκέφθηκε παρουσία του Προέδρου της Κοινότητας Αγίας Μαρίνας, Στρατή Μυρογιάννη, τα εκεί δύο (2) εργοτάξια του Δήμου, με ανάδοχο την εταιρεία «ΜΙΧΑΛΑΚΕΛΛΗΣ -.ΤΣΟΚΟΣ & ΣΙΑ -ΕΡΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΛΕΣΒΟΥ ΕΕ» .

 Συγκεκριμένα, διαπίστωσε ότι: 1) Η επίστρωση με τεχνικό τάπητα του αγωνιστικού χώρου του Γηπέδου Ποδοσφαίρου και η ανακατασκευή αυτού του γηπέδου, όπως και των βοηθητικών του κτηρίων, βαίνει προς ολοκλήρωση, σύμφωνα τη μελέτη. Μάλιστα, εντός του επόμενου δεκαπενθημέρου θα γίνει η διοικητική του παραλαβή.

2)Ολοκληρώθηκε η Παιδική Χαρά, η οποία κατασκευάστηκε σύμφωνα με όλες τις προβλεπόμενες προδιαγραφές και μάλιστα έλαβε πιστοποίηση από εντεταλμένο φορέα για τη σωστή κατασκευή και λειτουργία.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Κοινότητας αφού ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή Κύτελη, για τη δρομολόγηση και την υλοποίηση πολλών σημαντικών έργων στο χωριό του, αλλά ζήτησε και κάποιες άλλες εργασίες.

     Ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Τεχνικών Υπηρεσιών, δήλωσε ότι «στην Αγία Μαρίνα, εκτός από τα παραπάνω έργα, επίκειται η υπογραφή της σύμβασης ασφαλτόστρωσης του δρόμου από τη διακλάδωση των θερμοκηπίων (από τον παράλληλο δρόμο του Αεροδρόμιου Μυτιλήνης) μέσω δύο κατευθύνσεων «Αμδάρα» και «Βουρνάζων Τούμπα μέχρι την Αγία Μαρίνα», συνολικού μήκους 2.375μ.. Επίσης, η Δημοτική μας Αρχή φρόντισε να ασφαλτοστρωθούν δρόμοι 1200 μέτρων στην κοινότητα και πέριξ αυτής, ενώ το τμήμα της Αυτεπιστασίας προχώρησε σε αρκετές εργασίες που βεελτίωσαν την καθημερινότητα των εκεί δημοτών. Δεσμεύτηκε, ακόμη, να μεταφέρει στον Δήμαρχο και στους συναδέλφους του τα νέα αιτήματα του Κοινοτάρχη. Επεσήμανε, όμως, ότι είναι απόλυτα βέβαιος ότι αυτή τη φορά ο Πρόεδρος και η Κοινότητά του θα συνεργαστεί με τον Οργανισμό Αθλητισμού του Δήμου, για να προστατευθεί το γήπεδο από τους καταστροφείς – βανδάλους, γιατί υπενθύμισε ότι είναι η τρίτη (3) φορά που ανακατασκευάζεται το γήπεδο μέσα σε δύο δεκαετίες».