Παναγιώτης Ραφαήλ: Στέκεται όρθιος μόνος του και κάνει τα πρώτα του βήματα


Στην ανάρτηση η οικογένεια ευχαριστεί τον κόσμο για την αγάπη, το ενδιαφέρον και την βοήθεια και τονίζει πως ο μικρός προοδεύει και δυναμώνει.

Ο 4χρονος Παναγιώτης Ραφαήλ είναι ένα παιδί που «αγκάλιασε» όλη η Ελλάδα και στάθηκε στο πλευρό του από την βρεφική ηλικία, όταν ήρθε αντιμέτωπο με μια σπάνια ασθένεια.

Ο μικρούλης βγήκε νικητής στην μεγάλη του μάχη για ζωή και η νέα ανάρτηση των γονιών του μας δείχνει πόσο έχει μεγαλώσει, πόσο έχει βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του και πόσο τον βοήθησε η θεραπεία!

Το ευχαριστώ της οικογένειας του Παναγιώτη Ραφαήλ στον κόσμο

Στον λογαριασμό της οικογένειας στο Facebook αναρτήθηκε ένα βίντεο στο οποίο αναφέρεται μεταξύ άλλων πως ο μικρός: «περπατάει με την βοήθεια του οχήματός του όπως το λέει ο ίδιος».

Στην ανάρτηση η οικογένεια ευχαριστεί τον κόσμο για την αγάπη, το ενδιαφέρον και την βοήθεια και τονίζει πως ο μικρός προοδεύει και δυναμώνει.

Μάλιστα ο Παναγιώτης-Ραφαήλ ακούγεται να λέει πως θα πάει βόλτα, «θα κάνω χαμό, θα τα κάνω λίμπα».

Η ανάρτηση των γονιών

«Τα πρώτα βήματα του μικρού μας!!!

Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ χάρη σε εσάς, κατάφερε να περπατήσει με τη βοήθεια του οχήματος, όπως το λέει ο ίδιος!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που πιστέψατε στο παιδί μας, στους γιατρούς του που τον φροντίζουν με αγάπη και στους θεραπευτές του που είναι πάντα δίπλα του με πολλή όρεξη!! Σας είμαστε ευγνώμονες, το παιδάκι μας έχει απίστευτη θέληση και κάθε μέρα τον βλέπουμε να προοδεύει και να δυναμώνει!! Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας, να είστε όλοι καλά!!! Σας στέλνουμε την αγάπη μας!!!».