ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ: Με λαμπρότητα και πλήθος κόσμου η 28η Οκτωβρίου στην Μυτιλήνη


Με την παρουσία πλήθους κόσμου από όλη τη Λέσβο και με σχεδόν καλοκαιρινό καιρό, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Προκυμαία της Μυτιλήνης, η Στρατιωτική και πολιτική παρέλαση, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. 

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Μυτιλήνης, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μυτιλήνης κ Ιάκωβου, παρουσία του εκπροσώπου της κυβέρνησης και του B’ αντιπρόεδρου της Βουλής Χ. Αθανασίου, αλλά και των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών της Λέσβου. 


Μετά το πέρας της δοξολογίας πραγματοποιήθηκε δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων στο Άγαλμα της Ελευθερίας στα Τσαμακια Μυτιλήνης 

Γύρω στις 12:00 ξεκίνησε η καθιερωμένη παρέλαση στην Προκυμαία της Μυτιλήνης. 

Την παρέλαση άνοιξαν μαθητές, σύλλογοι, και οργανώσεις από την Μυτιλήνη ενώ ακολούθησαν τα πεζοπόρα τμήματα του Στρατού.

Παρέστησαν  ο Μητροπολίτης Μυτιλήνης κ.κ. Ιάκωβος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπουρνούς, ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης αλλά και αντιδήμαρχοι, σύσσωμη η στρατιωτική ηγεσία της 98 ΑΔΤΕ, αντιπεριφερειαρχες, περιφερειακοί σύμβουλοι κ.α. 
 
Δείτε ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ που κατέγραψε η κάμερα του LesvosPost.com WEB TV LIVE αλλά και τις δηλώσεις των επισήμων..

Επίσης δείτε όλο το Φωτογραφικό υλικό που κατέγραψε η κάμερα του LesvosPost ΕΔΩ