FoxBet : Eurobasket και Πρέμιερ Λιγκ με αποδόσεις υπερδιπλασιασμού!


Το Ευρωμπάσκετ 2022 ξεκινά σήμερα και παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Παράλληλα, στο πλαίσιο της Πρέμιερ, η Λέστερ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δείτε τη γνώμη των παικτών στις betsson κριτικες

5410. Ισπανία – Βουλγαρία (14:00)

Εκκίνηση με Eurobasket, με την Ισπανία να αντιμετωπίζει τη Βουλγαρία επί γεωργιανού εδάφους (1ος όμιλος). Με τον Σέρχιο Σκαριόλο οι τυπικά γηπεδούχοι, αλλά και με πολλές και σημαντικές απουσίες. Η Βουλγαρία επιστρέφει στην τελική φάση της διοργάνωσης μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες. Σήμα κατατεθέν της ομάδας είναι ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος αναμένεται να ηγηθεί. Από τη στιγμή που η Ισπανία λογικά θα κερδίσει (δεν είναι κάτι φοβερό η απόδοση στον άσο), ωθούμαστε στο να κοιτάξουμε άλλες επιλογές. Κρατάμε λοιπόν τα 9+ ριμπάουντ του παίκτη του Ολυμπιακού, που έχουν απόδοση 2.20.

 

993. Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουν. (22:00)

Κλείνουμε με Πρέμιερ Λιγκ. Η Λέστερ δεν είναι σε καλή κατάσταση, καθώς μετράει μόλις έναν βαθμό μετά από 4 αγωνιστικές. Είναι ουραγός, έχει δεχθεί 10 γκολ, ενώ έχασε και τον βασικό της κεντρικό αμυντικό Φοφανά (πήγε στην Τσέλσι). Κάτι αλλάζει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά τις δύο κολλητές νίκες, με Λίβερπουλ και Σαουθάμπτον. Ακόμη όμως δεν αποδίδει τα μέγιστα, όμως βάσει ρόστερ μπορεί να φτάσει σ’ αυτό το επίπεδο. Φρέσκα προβλήματα δεν υπάρχουν για τους φιλοξενούμενους, παίζει μόνο η αμφιβολία του μέσου Μάντισον στη γηπεδούχο. Σε καλύτερη κατάσταση η Γιουνάιτεντ, μπορεί να μην ηττηθεί, αλλά και να φτάσει σε υψηλό σκορ το ματς. Άρα θα πάρουμε το Χ2 & Over 2,5 σε απόδοση 2.45.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα