Ο Μόλβαλης Νίκος εκπρόσωπος των επαγγελματιών της Λέσβου στο νέο Δ. Συμβούλιο της ΓΣΕΒΕΕ


Ο Πρόεδρος του Σωματείου Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελματιών Μήθυμνας Μόλβαλης Νίκος, θα εκπροσωπήσει τους επαγγελματίες της Λέσβου αλλά και τους επαγγελματίες της εστίασης από όλη την Ελλάδα στο νέο Δ. Συμβούλιο της ΓΣΕΒΕΕ για την επόμενη τριετία.

  

Οι εκλογικές διαδικασίες ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα με την 52η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της ΓΣΕΒΕΕ. Η παράταξη ΠΑΣΚΜΜΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ με τον απερχόμενο πρόεδρο  Γιώργο Καββαθά συγκέντρωσε την απόλυτη πλειοψηφία των εδρών με το 58,82%  των ψήφων και το ποσοστό αποτελεί μια ηχηρή απάντηση των μικρών και πολύ μικρών επαγγελματιών, που αγωνιούν μπροστά στα προβλήματα που ταλανίζουν την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα.

 

Ο Μόλβαλης Νίκος, με μήνυμά του, ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα αλλά και τον Πρόεδρο Γιώργο Καββαθά, για την εμπιστοσύνη και την στήριξή τους. 

 

«Στα νέα μου καθήκοντα, καλούμαι να εκπροσωπήσω επάξια το Β. Αιγαίο και τους επαγγελματίες του, μεταφέροντας τα αιτήματα, τις ανησυχίες και τις προτάσεις τους στο Δ.Σ. της Συνομοσπονδίας».