Κινητοποίηση από τους Εργαζομένους του Νοσοκομείου Σήμερα


Σημερα 1 Σεπτεμβρίου 2022 κλείνει ένας χρόνος, μιας επικίνδυνης κυβερνητικής πολιτικής απέναντι στον υγειονομικό κόσμο, με τις αναστολές εργασίας. Συνεχίζει να κρατάει εκτός συστήματος υγείας 7000 περίπου εμπειρότατους υγειονομικούς γιατί δεν ‘’υπάκουσαν’’. Γύρω στους 20 συνάδελφους και από το νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Σημερα 1 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 10.30, στο προαύλιο του νοσοκομείου, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι, αντιδρώντας στην εφαρμογή της κυβερνητικής απόφασης που προβλέπει αναστολή καθηκόντων για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς. Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στη μετατροπή του εμβολιασμού από την κυβέρνηση σε όχημα για αναστολές εργασίας, απολύσεις και διώξεις, καθώς και σε εργαλείο για να μεταφερθούν οι ευθύνες της κυβέρνησης για τη διαχείριση της πανδημίας και την υποστελέχωση του δημόσιου συστήματος Υγείας στις πλάτες των εργαζομένων

Καλούμε όλους τους συναδέλφους και τον Λεσβιακό λαό να συμπαρασταθεί στο δίκαιο αίτημα των συναδέλφων που τελούν υπό αναστολή εργασίας.

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ