Διήμερο προσκύνημα στη Μικρασία των Ελλήνων από Το «κιρκινέτσι»


Το «κιρκινέτσι»  διοργανώνει στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου διήμερη εκδρομή -  γνωριμία με τις αλησμόνητες πατρίδες στα πλαίσια της 100ετηρίδας από τη Μικρασιατική Καταστροφή  

Διήμερη επίσκεψη στο Αιβαλί, το Μοσχονήσι, την Πέργαμο και τα γύρω χωριά οργανώνει το διήμερο Παρασκευή 2 και Σαββάτο 3 Σεπτεμβρίου ο Σύλλογος κατοίκων συνοικιών Κουλμπάρα και Κιόσκι Μυτιλήνης «το κιρκινέτσι» στα πλαίσια της επετείου εθνικής μνήμης για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή.

Οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν με ειδικές ξεναγήσεις από το πρωί της Παρασκευής 2 έως και το απόγευμα του Σαββάτου 3 Σεπτεμβρίου, τους διατηρημένους μαχαλάδες, τα εκκλησιαστικά μνημεία και τους άλλους χώρους συνάντησης των προγόνων μας στις Πολιτείες τους και θα επισκεφθούν σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους όπως ο ναός του Σεράπιδος και η Ακρόπολη της Περγάμου.

Το κόστος συμμετοχής είναι στα 125 ευρώ το άτομο σε δίκλινα δωμάτια (τυχόν διαφορετικές επιλογές δηλώνονται στο ταξιδιωτικό πρακτορείο και πληρώνονται αναλόγως) σε ξενοδοχείο 4 αστέρων μεταξύ Αϊβαλί Μοσχονησίου. Η τιμή περιλαμβάνει εκτός της διανυκτέρευσης, τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, το σύνολο των μετακινήσεων με πούλμαν και δυο γεύματα.

Στο κόστος συμμετοχής δεν περιλαμβάνεται η είσοδος στους αρχαιολογικούς χώρους και το κόστος ανάβασης με τελεφερίκ στην Ακρόπολη της Περγάμου.

Δηλώσεις συμμετοχής στο πρακτορείο Fotis tours απέναντι από το τελωνείο της Μυτιλήνης (τηλέφωνο 22510 48888).

Ας σημειωθεί ότι θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο του Συλλόγου 6980767000