Το Κτήμα Οινοφόρος υποδέχεται τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ

Ο Βασίλης Καρράς είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες λαϊκούς τραγουδιστές. Το κοινό από τις πρώτες εμφανίσεις του αγάπησε τον ίδιο και λάτρεψε τις μεγάλες επιτυχίες του. Ο ταλαντούχος Βασίλης Καρράς έχοντας ένα χαμηλών τόνων προφίλ κέρδισε τις εντυπώσεις και έκλεψε μια θέση στη καρδιά του κοινού του στα μπουζούκια της Αθήνας.

Η καλλιτεχνική του πορεία είναι αρκετά σπουδαία καθώς έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού στερεώματος όπως ο Στράτος Διονυσίου, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Αντώνης Βαρδής και έχει τραγουδήσει σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Έχει συνεργαστεί επίσης με γνωστά ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής σε ντουέτα από τα οποία ξεχωρίζουν: η Μαριάνθη Κεφάλα, οι Πυξ Λαξ, η Κωνσταντίνα, η Άντζελα Δημητρίου, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Νίκος Ζωιδάκης, η Καίτη Γαρμπή, η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου, η Ειρήνη Μερκούρη, η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης.

Τι θα ακούσουμε;

Ο Βασίλης Καρράς θα είναι στον Οινοφόρο ερμηνεύοντας τις μεγάλες του επιτυχίες: «Νύχτα ξελογιάστρα» , «Μη χαθείς», «Λέγε ότι θες» «Άστην να λέει», «Δεν πάω πουθενά», «Μ έχεις κάνει αλήτη», «Χρέωσε το σε μένα», «Μεθυσμένη μου αγάπη», «Πάρε τον δρόμο κι έλα», «Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις», «Φταις εσύ», «Όλα ένα ψέμα», «Όταν τα χρόνια σου περάσουν», «Πριγκηπέσα», «Θα της περάσει», «Δεν μ ακούς», «Άλλοθι», «Όπως παλιά», «Απ τον Βορρά μέχρι τον Νότο», «Τα καλύτερα ταξίδια» και τόσες άλλες μεγάλες επιτυχίες σε μία μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική.

Γιατί τα καλύτερα ταξίδια τα κάνουμε μόνο με φίλους!

Την Παρασκευή 26 Αυγούστου ο Βασίλης Καρράς με πλήρη ορχήστρα, μας περιμένει όλους για μια βραδιά γεμάτη πραγματικό λαϊκό τραγούδι!!!