Με μεγάλη επιτυχία η Λευκή Νύχτα στην Μυτιλήνη


Αγαπημένοι μας συνάδελφοι και συμπολίτες, το όνειρο της Λευκής Νύχτας χθες το βράδυ πήρε σάρκα και οστά!!

Τα λόγια περισσεύουν μετά από μια βραδιά που τα είχε όλα. 

Προσφορές, μουσική, κεράσματα και χορούς μα πάνω από όλα καλή διάθεση και μόνο χαμόγελα!

Στο ταξίδι μας συνοδοιπόροι ήταν ο Σύλλογος Εστίασης Ασπίδα που με την καθοριστική συμμετοχή του καταφέραμε να υλοποιήσουμε τη βραδιά αυτή.

Πρώτα από όλους θέλουμε με τη καρδιά μας να ευχαριστήσουμε όλους εσάς. Όλους εσάς, που βγήκατε από το σπίτι, που είχατε όλη τη θετική σας ενέργεια μαζί, που στηρίξατε τα μαγαζιά μας και που μας δώσατε κίνητρο να ετοιμαζόμαστε ήδη για τα επόμενα!!

Χθες με τους υπέροχους dj και το συγκρότημα Efapax γίναμε όλοι μια παρέα! Οι πανταχού παρόντες Lesvos Runners μας τίμησαν όπως πάντα, η μουσικοχορευτική ομάδα Αρίων έδωσε τον παραδοσιακό αέρα που χρειαζόταν η βραδιά με τα χορευτικά της και ο Σύλλογος Επάνω Σκάλας κοσμησε με την υπέροχη έκθεση του με παλιές φωτογραφίες της αγοράς, τη Μητροπόλεως. Δείξαμε ότι η Μυτιλήνη μπορεί να είναι ένας καλοκαιρινός τουριστικός προορισμός με κέφι και κόσμο στην αγορά του.

Ευχαριστήσουμε τον Δήμο που μας συμπεριέλαβε στο Λεσβιακό Καλοκαίρι και το Επιμελητήριο Λέσβου που ήταν δίπλα μας σαν συνδιοργανωτές της πρώτης αυτής Λευκής Νύχτας. Επίσης θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς μας που σε τέτοιες εποχές πίστεψαν και στήριξαν την ιδέα.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τα ΜΜΕ για τη στήριξη και προβολή , την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου για τη βοήθειά της, καθώς επίσης και όλους τους εργαζόμενους των καταστημάτων που στήριξαν την βραδιά και την έφεραν εις πέρας. 

Σας θέλουμε δίπλα μας η αγορά δεν υπάρχει, δεν μπορεί να σταθεί αν δεν το πιστέψουν και οι ίδιοι οι έμποροι αλλά και το καταναλωτικό κοινό.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ