Λογιστικό Φοροτεχνικό Γραφείο Accountant Center Stefanou

Η βιωσιμότητα, η υγιής ανάπτυξη και η εξέλιξη μίας επιχείρησης βασίζονται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στη γνώση της οικονομικής κατάστασης, του ανθρωπίνου δυναμικού και των δυνατοτήτων της. Έχοντας την φιλοσοφία ότι η καρδιά της κάθε επιχείρησης είναι, πάνω από όλα, το ανθρώπινο δυναμικό της, εστιάζουμε τις προσπάθειές μας στην παροχή των πλέον κατάλληλων συμβουλευτικών υπηρεσιών έτσι ώστε να βοηθήσουμε στην ορθή λήψη αποφάσεων που απαιτούνται για την αρτιότερη στελέχωσή της

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Η μακρόχρονη παρουσία μας στον χώρο έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε εξειδίκευση σε πολλές περισσότερες υπηρεσίες από αυτές που θα περιμένατε από ένα λογιστικό γραφείο. Ξεχωρίζουμε για την ολιστική οπτική κάθε υπόθεσης των πελατών μας, την έμφαση στην καινοτομία και την δημιουργία εξατομικευμένων και πρωτοπόρων λύσεων σε πολύπλοκα θέματα.  Σε συνδυασμό με την αδιάκοπη παρακολούθηση της εξέλιξης της τεχνολογίας και της συνεχούς εκπαίδευσης διασφαλίζουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους πελάτες μας.

Ως αποτέλεσμα της παρουσίας μας για περισσότερα από 35 χρόνια στο χώρο, έχουμε αναπτύξει εξειδίκευση σε αρκετούς τομείς της φορολογίας φυσικών και νομικών προσώπων.  Αναλαμβάνουμε υποθέσεις πελατών ανεξαρτήτως μεγέθους, από ατομικές επιχειρήσεις με μικρό τζίρο έως ομίλους εταιρειών και πάντα με τιμές προσαρμοσμένες στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Για οποιοδήποτε θέμα,ερώτηση ή παρατήρηση,μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.Θα χαρούμε πάρα πολύ να σας ακούσουμε! Παρακολουθούμε συνεχώς το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μας και προσπαθούμε να απαντάμε σε όλα τα μηνύματα εντός της ίδιας ημέρας.

Η Σελιδα μας στο Facebook : Accountant Center Stefanou OE

H Ιστοσελίδα μας : https://accountantstefanou.weebly.com/

🏢 : Iκτινου 2 , 2&4ος Όροφος , Μυτιλήνη

📩 : stefanoulogisticcenter@gmail.com

: 2251042604 & 6976133380 & 6972012896 & 6974745324