FoxBet: Ικανός να απειλήσει ο Κύργιος!


Γράφει ο Νίκος Καπίρης

Τελικός στο Γουίμπλεντον με τους Νόβακ Τζόκοβιτς και Νικ Κύργιο να διεκδικούν το τρόπαιο. Ο Σέρβος έχει κατακτήσει 87 τίτλους και 6 φορές τον συγκεκριμένο, ενώ ο Αυστραλός έχει συνολικά 6 τρόπαια στην καριέρα του.

Τηλεοπτικά Δικαιώματα Πρωταθλημάτων : Η διαμόρφωση του φετινού «χάρτη»!

6164. Νόβακ Τζόκοβιτς - Νικ Κύργιος

Σε όλες τις περιπτώσεις, ο Κύργιος τα είχε καταφέρει σε σκληρή επιφάνεια και σχεδόν πάντα κόντρα σε σπουδαίους αντιπάλους (Μεντβέντεφ, Ζβέρεφ, Χάρισον, Γκοφέν, Ίσνερ, Τσίλιτς). Αυτό το αναφέρω καθώς στις δηλώσεις του μίλησε για πρωτόγνωρο άγχος και για τη... μία ώρα που κοιμάται κάθε βράδυ, θέλοντας απλά να κρατήσει την πίεση μακριά του.

 Είναι πολύπειρος παίκτης, ξέρει τι σημαίνουν οι τελικοί και θα είναι μια χαρά, οπότε δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Πέρα από παράξενος χαρακτήρας, ο Κύργιος είναι ένας ευφυέστατος άνθρωπος, αλλά πολλές φορές το δείχνει με λάθος τρόπο. Η συμπεριφορά του, για παράδειγμα, στο ματς με τον Τσιτσιπά ήταν εριστική, αλλά πέτυχε τον σκοπό του εκνευρίζοντας τον Στέφανο. Με τον Τζόκοβιτς θα αφοσιωθεί στο τένις και ξέρει ότι αν συνεχίσει στο ίδιο επίπεδο απόδοσης θα καταφέρει να γίνει απειλητικός.

Το σερβίς του είναι εξαιρετικό, η επιφάνεια του ταιριάζει και ο Τζόκοβιτς δεν είναι πια το... ρομπότ των προηγούμενων σεζόν. Αποδείχτηκε πως αν ο αντίπαλος βρει λύσεις από το σερβίς ή έχει υψηλά ποσοστά ευστοχίας μπορεί έστω να του πάρει σετ.

➥ Πιθανόν να δούμε το 5ο παιχνίδι (στα επτά) που ο Τζόκοβιτς θα χάσει έστω ένα σετ, κάτι που θα επιβεβαιώσει το Over 36.5 (1.72) στα γκέιμ.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+