FoxBet : Με τα γκολ σε Φινλανδία και Αργεντινή


Περιορισμένη η δράση στο σημερινό κουπόνι, η προσοχή μας επικεντρώνεται στα σκανδιναβικά πρωταθλήματα. Στη Φινλανδία, η Ίντερ Τούρκου υποδέχεται τη Χόνκα, ενώ στην Αργεντινή, η Νιούελς Ολντ Μπόις τίθεται αντιμέτωποι με την Ντεφένσα Χουστίτσια.


Γιατί είναι χρήσιμη η σύγκριση αποδόσεων στο στοίχημα;


406. Ίντερ Τούρκου – Χόνκα (18:00)

Ξεκινάμε από τη λίγκα της Φινλανδίας. Σε κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Ίντερ Τούρκου, με απανωτές κατραπακιές. Πρώτα ο αποκλεισμός στο Κόνφερενς Λιγκ από την Ντρίτα (ομάδα από το Κόσοβο), στη συνέχεια η ήττα με 3-2 από τη Χάκα. Τιμωρημένος ο προπονητής Μιγκέλ Γκράου, θα δει το ματς από την εξέδρα. Επίδειξη δύναμης έκανε την προηγούμενη αγωνιστική η Χόνκα, με 5-0 επί της Λάχτι. Διαθέτει τη 2η καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, βρίσκεται στην 3η θέση. Θα ψάξει αντίδραση η Ίντερ Τούρκου, ανεβασμένη εσχάτως η Χόνκα, ποντάρουμε στο 1.80 του G/G.


429. Νιούελς Ολντ Μπόις – Ντεφένσα Χουστίτσια (26/7, 01:00)

Κλείνουμε με το πρωτάθλημα Αργεντινής. Την 9η αγωνιστική έφτασε η Νιούελς για να ηττηθεί (επίδοση 4-4-1), όμως αυτό συνέβη στην έδρα της μισητής αντιπάλου της, Ροσάριο Σεντράλ. Εξακολουθεί να υφίσταται το πρόβλημα κάτω από τα γκολπόστ, καθώς είναι εκτός ο πολύτιμος Μακάνιο. Η Ντεφένσα επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, με 2-1 επί της Ιντεπεντιέντε. Τρίτη νίκη στα 4 τελευταία ματς, τα οποία είχαν έντονο ρυθμό και αρκετές φάσεις. Ελκυστικό το 1.97 του G/G.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν  | 21+