Δημιουργία Κέντρου Ενημέρωσης Επισκεπτών από τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου


Από αρχές Ιουνίου έχει ξεκινήσει η λειτουργία του Κέντρου Ενημέρωσης Επισκεπτών στον Μόλυβο από τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου και πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε η στελέχωσή του. Το έργο υλοποιείτε μέσα από την έγκριση του προγράμματος “Επιχορήγηση φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (ΚΑΛΟ) στη Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου  του Ε.Π». «Βόρειο Αιγαίο 2014-2020».

Μέσα από το πρόγραμμα το κέντρο έχει ανακαινιστεί πλήρως, έχει στελεχωθεί με υπαλλήλους, έχει εξοπλιστεί με σύγχρονα εργαλεία πληροφόρησης επισκεπτών (info kiosk, κλπ) και προσφέρει τις υπηρεσίες προς τους επισκέπτες καθημερινά 10:00 -18:00 και την Κυριακή 10:00 -14:00.

Συγχρόνως στον χώρο έχει μεταφερθεί και η δραστηριότητα της τουριστικής προβολής του Φορέα, αξιοποιώντας και αναβαθμίζοντας, ένα χώρο που ήταν κλειστός για πολλά χρόνια στην είσοδο του Μολύβου και ο οποίος θα συμβάλλει στην ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος όλου του νησιού. 

Ευχαριστούμε τον Δήμο Δυτικής Λέσβου για την παραχώρηση του χώρου για τον οποίο πιστεύουμε ότι θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο.