Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω ασφαλτόστρωσης οδών Σμύρνης και Ηλία Ηλιού

Ο Δήμος Μυτιλήνης, συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις για τη βελτίωση της βατότητας τμημάτων οδικού δικτύου Δημοτικής Ενότητας Μυτιλήνης, μετά την ασφαλτόστρωση των οδών Θεοκρίτου – Ευριπίδου – Αισχύλου και Κυπαρισσίων, στη Μυτιλήνη, προχώρησε, χθες Δευτέρα 11-7-2022, και στην ασφαλτόστρωση της οδού Δορυλαίου και Προύσσης, στον Συνοικισμό. 

 

Επίσης, σήμερα 12-7-2022 και αύριο 13-7-2022, θα προβεί στην ανακατασκευή-ασφαλτόστρωση, (σύμφωνα με την υπ’ αρ. 58 απόφαση της Επιτροπής της Ποιότητας Ζωής και με την υπ’αριθ. 213/2022 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου) και των οδών Σμύρνης και Ηλία Ηλιού, στο κέντρο της πόλης. 

 

Η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:


- Από την οδό Κ. Καβέτσου προς την οδό Βύρωνος Καραπαναγιώτη και στη συνέχεια προς την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου (κυκλικά), τις ώρες από 08:00 έως 20:30. 
 

Για την ασφαλή κυκλοφορία των πεζών και των τροχοφόρων, θα υπάρχει ειδικό προσωπικό και η κατάλληλη σήμανση (με προειδοποιητικές πινακίδες και με αναλάμποντες φανούς επισήμανσης κινδύνου και την ημέρα και την νύχτα, περιφράξεις σκαμμάτων και χώρων (άρθρο 10 του Κ.Ο.Κ.). 


Επειδή πρόκειται για ένα έργο κοινής ωφέλειας και αίτημα δημοτών και φορέων επί πολλά έτη, παρακαλούμε όλους του συνδημότες μας να βοηθήσουν με τη στάση τους την Τροχαία Μυτιλήνης και τους υπεύθυνους του έργου, οι οποίοι θα ρυθμίζουν, κατά τη διάρκεια των εργασιών, τη διέλευση των οχημάτων.