Αποχαιρετιστήρια επιστολή απο την Στρατάκη Αικατερίνη


Η ανακοίνωση των νέων Διευθυντών Εκπαίδευσης από το ΥΠΑΙΘ σηματοδοτεί την  ολοκλήρωση ενός δημιουργικού κύκλου στη Διεύθυνση ΠΕ Λέσβου και την έναρξη  μιας νέας διαδρομής στη Διεύθυνση ΠΕ Χίου εργαζόμενη προς την κατεύθυνση  οικοδόμησης και ανάδειξης ενός σύγχρονου και δημιουργικού σχολείου  ανταποκρινόμενο τόσο στις ανάγκες του μαθητή όσο και στις ανάγκες του πολίτη.  


Αυτά τα έξι χρόνια της θητείας μου στη διοίκηση της πρωτοβάθμιας εκπ/σης  Λέσβου μαζί με τους συνεργάτες μου, τον Χρήστο, τη Σταματία, τη Νέλλη, την Άννα,  την Κατερίνα, τη Μαρία, τον Τριαντάφυλλο, το Γιάννη, το Γιώργο, τη Μαρία, τον  Κώστα, τη Βίκυ, τη Μαρία, τον Αντώνη, την Ελένη, τον Παναγιώτη, το Στρατή, την  Ντορίνα και όσοι κατά καιρούς υπηρέτησαν, πορευθήκαμε με γνώμονα τις ανάγκες  της εκπαιδευτικής κοινότητας, ακολουθώντας την οδό της δικαιοσύνης και της  ισονομίας, σε μια συνεχή προσπάθεια δημιουργικού συγκερασμού του πνεύματος  και του γράμματος του νόμου. Με όλους εσάς τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, μας ενώνουν κοινές αγωνίες και συγκινήσεις στις πρωτόγνωρες στιγμές που  ζήσαμε.  


Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς για την αμέριστη συμπαράσταση και την  αδιάκοπη συνεργασία τη Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου  κ. Παπαδανιήλ Μαρία, το Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Θεοφανέλλη  Τιμολέοντα, τους Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου, τους Δ/ντες/ντριες και  Προϊσταμένες /ους των σχολικών μονάδων της Λέσβου, της Λήμνου και του Αγίου  Ευστρατίου και κάθε συνάδελφο εκπαιδευτικό που υπηρέτησε στον νομό μας.  


Εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες μου στους εκπροσώπους της Τοπικής  Αυτοδιοίκησης Α΄και Β΄ βαθμού για την έμπρακτη συνεισφορά τους σε θέματα που  ανέκυπταν στην καθημερινότητα των σχολείων μας, στα Διοικητικά συμβούλια των  Συλλόγων Εκπ/κων ΠΕ Λέσβου και Λήμνου για την άψογη συνεργασία, τους  Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων για την αγαστή συνεργασία μας.  


Δε θα μπορούσα να παραλείψω να ευχαριστήσω τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για  την αδιάλειπτη και έγκαιρη ενημέρωσή τους στα θέματα Παιδείας.  


Κλείνοντας, εύχομαι καλή και εποικοδομητική θητεία στον νέο Διευθυντή  Εκπαίδευσης κ. Βούλγαρη Δημήτρη.   


 Με εκτίμηση  

 Στρατάκη-Συβρή Αικατερίνη