Που βρίσκεται το άνοιγμα των Παιδικών Χαρών στον Δήμο Δυτικής Λέσβου;Ανακοίνωση από την δημοτική παράταξη Ξεκινάμε του Δήμου Δυτικής Λέσβου

Που βρίσκεται το άνοιγμα των Παιδικών Χαρών στον Δήμο μας ; 

 Κατά την επίσκεψή μας στο Μόλυβο την 10/7 , με ικανοποίηση μεν είδαμε να έχουν τοποθετηθεί καινούργια όργανα αλλά ταυτόχρονα απογοητευτήκαμε με την εικόνα που αντικρισαμε , όπως και οι εκατοντάδες επισκέπτες , τη παιδική χαρά μέσα στα σκουπίδια όπου δίπλα έπαιζαν παιδιά . 

 Στα υπόλοιπα χωριά τι γίνεται ?  

Η Δημοτική Αρχή του κ Βερρου ή είναι ανίκανη ή δέσμια των προεκλογικών της γραμματίων εις βάρος της ψυχαγωγίας των παιδιών.

Η Δημοτική Αρχή του κ. Βερρου στέρησε και στερεί τις ώρες ψυχαγωγίας από τα παιδιά. Όλες οι παιδικές χαρές είναι κλειστές, εγκαταλελειμμένες και σε άθλια κατάσταση , αναγκάζοντας τα παιδάκια να παίζουν μέσα στους δρόμους και τα σοκάκια. Η εικόνα αυτή υπάρχει σε ολα τα χωριά του λεκανοπεδίου Καλλονής και του Δήμου μας .

 

 Εξαίρεση και φωτεινό παράδειγμα αποτελεί η παιδική χαρά του Μανταμάδου που έγινε από πρωτοβουλία ιδιώτη και με τη συνδρομή του Τοπικού Συμβουλίου. 

   Η δημοτική αρχή του κ Βερρου , παρά τα όσα υπόσχονταν, επί μήνες δεν έκανε σχεδόν τίποτε και αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά κατώτερη των περιστάσεων. Καθημερινά μας καταθέτει την ανικανότητά της να διαχειριστεί ακόμη και τα πιο βασικά πράγματα. "Αμείλικτη" η καθημερινότητα για τον κ.Βέρρο . Δεν αρκούν μόνο τα μεγάλα λόγια και οι ψεύτικες υποσχέσεις. Δεν αρκεί μόνο το παρκάρισμα της μπουλντόζας έξω από παιδικες χάρες εμπαίζοντας γονείς και παιδιά. Χρειάζονται πλέον πράξεις.

  Οι παλαιοκομματικές πρακτικές δεν αποδίδουν.

    Καμία δικαιολογία δεν υπάρχει για την απαράδεκτη κατάσταση των παιδικών χαρών του Δήμου μας. 

 Ο κ. Βέρρος αδιαφορώντας για τα παιδιά απώτερο σκοπό εχει να μετατρέψει ακόμα και τις παιδικές χαρές σε προεκλογική του φιέστα.


   ΕΚ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

      Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ 

    ΧΗΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ