ΟΡΕΙΑΣ: Πεζοπορία από την Εφταλού ως την Κάγια υπό το σεληνόφως


το Σάββατο 9 Ιουλίου

 

Καθώς πλησιάζει η πανσέληνος του Ιουλίου είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί μακριά από τα φώτα και το θόρυβο της πόλης! Να απολαύσουμε το ηλιοβασίλεμα, να θαυμάσουμε το μισογεμάτο φεγγάρι που θα φωτίζει την πορεία μας, να δροσιστούμε στα κρυστάλλινα νερά της βόρειας πλευράς του νησιού μας. Σας καλούμε να περπατήσουμε όλοι μαζί από την Εφταλού ως την Κάγια!


Ραντεβού το Σάββατο 09/07 στις 16:45 στο My Market απ' όπου θα μας πάρει το λεωφορείο για να μας αφήσει στo Μόλυβο. Θα κάνουμε στάση εκεί για τουλάχιστον 1 ώρα και έπειτα αφού επιβιβαστούμε εκ νέου στο λεωφορείο μας, θα οδηγηθούμε στην Εφταλού απ' όπου θα ξεκινήσει η νυχτερινή πεζοπορία μας. Χαρακτηρίζεται εύκολη και δε θα είναι κυκλική. Θα διανύσουμε περίπου 11 χλμ σε περίπου 3 ώρες. Θα κατευθυνθούμε ανατολικά και θα περπατήσουμε πάνω σε αγροτικό δρόμο έχοντας στα αριστερά μας τα βαθυγάλανα νερά του Αιγαίου αλλά και τα φωτισμένα παράλια της Μικράς Ασίας. Μετά το πέρας της πεζοπορίας θα απολαύσουμε το μπάνιο μας υπό το σεληνόφως και θα καθίσουμε σε ταβέρνα της περιοχής.


Μαζί σας να έχετε άνετα ρούχα, αθλητικά παπούτσια, φακό, μαγιό και πετσέτα.

Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή (πατώντας Επόμενο) για το λεωφορείο και επιλέξτε το κυρίως πιάτο της αρεσκείας σας το αργότερο έως την Παρασκευή 18:00 ώστε να ενημερώσουμε τον ταβερνιάρη για τις προτιμήσεις μας. Οι θέσεις στο λεωφορείο είναι περιορισμένες και γι' αυτό κρατήστε τη δική σας εγκαίρως.


Τέλος, σας ενημερώνουμε πως η ακύρωση της Δήλωσης Συμμετοχής σας είναι ελεύθερη και χωρίς συνέπειες μέχρι το κλείσιμο της φόρμας. Από εκεί και μετά θα υποχρεούστε σε καταβολή τόσο του αντιτίμου των 5€ για το λεωφορείο όσο και 5€ για την ταβέρνα (με βάση τις επιλογές σας) τα οποία θα πληρώνονται στην επόμενη οργανωμένη πεζοπορία μας.


Καλή μας αντάμωση!