4 συλλήψεις οδηγών σε Μεσοτοπο και Μυτιλήνη


Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα στη Λέσβο, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

 

Συνελήφθησαν, το προηγούμενο διήμερο στη Λέσβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερεσού – Αντίσσης, του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης και της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, τέσσερα (4) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων διαπιστώθηκε ότι:

 

Την (08-07-2022) στην ευρύτερη περιοχή του Μεσοτόπου, ημεδαπός οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

Την (08-07-2022) στη Μυτιλήνη, ανήλικος ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη και γονέας του ανηλίκου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

 

Την (09-07-2022) στο 4ο χλμ. της Ε.Ο. Μυτιλήνης - Θερμής, ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

Την (09-07-2022) στη Μυτιλήνη, ανήλικος ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη και γονέας του ανηλίκου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

 

Προανάκριση διενεργείται από αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.