10 χρόνια LesvosPost: 10 χρόνια ειδήσεις…!!!!!!


Περισσότερες από 3.500 ημέρες, σας μεταφέρουμε, έγκαιρα και έγκυρα, τα σημαντικότερα γεγονότα από την Λέσβο και το Βόρειο Αιγαίο

Μια μέρα σαν αυτή, την 15η Ιουλίου του 2012, το LesvosPost (ανήκει στον όμιλο LesvosPost Media Group)  έβγαινε στα άγνωστα και «αχαρτογράφητα νερά» του διαδικτύου.

10 χρόνια LesvosPost, 10 χρόνια ειδήσεις. Μια δεκαετία συνεχούς ενημέρωσης. Για τους λάτρεις των αριθμών, στο site που διαβάζετε, έχουν δημοσιευθεί περισσότερα από 1 εκατομμύριο θέματα! Δισεκατομμύρια λέξεις.

Το «LesvosPost» στήθηκε πάνω σε τέσσερις βασικούς πυλώνες: Ταχύτητα, εγκυρότητα, αντικειμενικότητα, σεβασμός στον αναγνώστη.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα το site σκαρφάλωσε στις υψηλές θέσεις της σχετικής λίστας. Εκεί φιγουράρει μέχρι σήμερα. 10 χρόνια LesvosPost.

Όλα αυτά τα χρόνια, σας μεταφέρουμε, λεπτό προς λεπτό, τις σημαντικότερες ειδήσεις από την Λεσβο και το Βορειο Αιγαιο.

Αυτό γίνεται, αδιάκοπα, περισσότερες από 3.500 ημέρες!

Δε ζήσαμε απλά την έκρηξη του ελληνικού Διαδικτύου. Ήμασταν μέρος της.

Τα κάναμε όλα καλά; Σίγουρα όχι… Μετά από μία δεκαετία αρκετής εσωστρέφειας, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσοι σχετίζονται ή εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο με το site.

Αρχικά, ευχαριστούμε τους ανθρώπους που έχουν εργαστεί για το μέσο.

Σας ευχαριστούμε όλους για την προσφορά σας.

Εν συνεχεία, ευχαριστούμε τις εταιρείες που μας εμπιστεύτηκαν και μας στήριξαν αυτά τα 10 χρόνια. Μας τιμάτε με τη συνεργασία σας. Πάνω από όλους και όλα, όμως, οφείλουμε να σταθούμε στα εκατομμύρια των αναγνωστών που έχουν αγκαλιάσει το LesvosPost.gr.

Όλοι εσείς, μας δίνετε δύναμη καθημερινά. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» μέσα από την καρδιά μας!

Στις 15 Ιουλίου του 2022 το LesvosPost συμπλήρωσε 10 χρόνια ζωής.

Χαιρόμαστε για τις επιτυχίες μας αλλά και τις όμορφες στιγμές που έχουμε ζήσει.

Συνεχίζουμε. Πιο έμπειροι και πιο ώριμοι. Το ίντερνετ έχει αλλάξει, το αντιλαμβανόμαστε όλοι. Και ξέρουμε πως θ’ αλλάξει ακόμη περισσότερο.

Χρόνια πολλά LesvosPost!


Ποιοι είμαστε-Λίγα λόγια για εμάς-Η ομάδα μας…!!!

 

 

10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ…!!!!!


«15-07-12--15-07-22»

 

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ…..