ΑΣΤΕΡΙΑΣ ΑΜΚΕ και ΣΥΝLESVOS - Συνάντηση Μικρών Τοπικών Παραγωγών και Μη Κερδοσκοπικών Φορέων


Η σύγχρονη εποχή γεννά πολλές δυσκολίες για τις τοπικές επιχειρήσεις αλλά και τους συλλόγους, τις ΜΚΟ, τα αθλητικά σωματεία, τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς εν γένει. Η εντεινόμενη οικονομική κρίση σε συνδυασμό με την αλματώδη τεχνολογική πρόοδο μας φέρνουν αντιμέτωπους με νέες προκλήσεις που απαιτούν καινοτόμα εργαλεία και ριζικά διαφορετικούς τρόπους σκέψης και αντιμετώπισης.

Γι’ αυτό ο Αστερίας μαζί με τη ΣΥΝLESVOS θα διοργανώσουν σειρά δωρεάν σεμιναρίων για παροχή συμβουλών και επιμόρφωσης σε τέτοιους οργανισμούς και επιχειρήσεις ώστε να μπορέσουν να οργανώσουν αποτελεσματικότερα την παραγωγική τους διαδικασία, να βελτιστοποιήσουν την ποιότητα των αγαθών και υπηρεσιών τους εκμεταλλευόμενες το νέο πεδίο δυνατοτήτων που ανοίγει η τεχνολογία καθώς και να προωθήσουν ευρύτερα το έργο τους.

Προσκαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στη συνάντηση που διοργανώνουμε στο OpenSpace, έδρα του Αστερία, την Τετάρτη 8/6 στις 17:00, ώστε να συζητήσουμε γύρω από τα θέματα που τους απασχολούν περισσότερο.

Ελάτε να περιγράψετε τις ανάγκες σας καθώς και τα φλέγοντα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στη λειτουργία του οργανισμού ή της επιχείρησής σας και να συναποφασίσουμε το χρόνο εκτέλεσης και το πρόγραμμα των σεμιναρίων που θα μας βοηθήσουν να καταλάβουμε καλύτερα τις σύγχρονες απαιτήσεις και να αποκτήσουμε τα απαραίτητα εφόδια για την επιτυχία.