«Επίσκεψη» στη Σκανδιναβία με Λίλεστρομ και το combo της ΑΪΚ


Σκανδιναβικό... άρωμα έχει το αποψινό πρόγραμμα. Επανέναρξη στα σουηδικά πρωταθλήματα μετά από περίπου ένα μήνα, με το ντέρμπι κορυφής Χάμαρμπι - Χάκεν, το οποίο θα προσπαθήσει να «εκμεταλλευτεί» η ΑΪΚ, που αντιμετωπίζει την ουραγό Ντέγκερφορς. Το αήττητο της Λίλεστρομ στην Α' Νορβηγίας δοκιμάζεται στην έδρα της ντεφορμέ Στρόμσγκοντσετ.

Διάβασε την αξιολόγηση της στοιχηματικής betsson!

282. Ντέγκερφορς – ΑΪΚ Στοκχόλμης (16:00)

Επανέναρξη στην Α' Σουηδίας, έπειτα από περίπου ένα μήνα. Προβληματική στις 10 πρώτες αγωνιστικές η Ντέγκερφορς, πήρε βαθμούς μόνο σε δύο ματς, αυτά κόντρα στις άλλες δύο νεοφώτιστες, Χέλσινγκμποργκ και Σούντσβαλ. Η ΑΪΚ Στοκχόλμης είναι σε τροχιά... τίτλου, ισοβαθμεί στην κορυφή με τη Χάκεν, έχοντας πάντως δώσει ένα ματς παραπάνω. Θα παραταχθεί χωρίς τους τιμωρημένους Οτιένο (αμυντικός), Σεμπάστιαν Λάρσον (μέσος). Παρ' όλα αυτά πιστεύουμε πως έχει το βάθος στο ρόστερ για να κερδίσει την Ντέγκερφορς. Ποντάρουμε στο 1.87 του συνδυαστικού «2 & Over 1,5».

291. Στρόμσγκοντσετ – Λίλεστρομ (19:00)

Σε... εφιάλτη εξελίσσεται για την Στρόμσγκοντσετ η επιστροφή μετά τη διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών. Συνετρίβη 5-1 στην έδρα της Σάρπσμποργκ, για το πρωτάθλημα, ενώ αποκλείστηκε από το Κύπελλο, χάνοντας από την ερασιτεχνική Γκιόβικ-Λιν, με 3-2 στην παράταση. Αντιθέτως, σε εξαιρετική κατάσταση διατηρείται η Λίλεστρομ, που κέρδισε με 3-1 τη Ρόζενμποργκ και παρέμεινε στην κορυφή, ούσα η μοναδική αήττητη στην Eliteserien. Σε σαφώς καλύτερη αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι, ποντάρουμε στο 1.90 του 2 DNB.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+