Π. Κουφελος: «Επενδύουμε στο όραμα της Νέας Γενιάς»


Ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Λέσβου με αρμοδιότητα στον Πρωτογενή Τομέα για το Βόρειο Αιγαίο κατόπιν ανακοίνωσης της βαθμολογίας των υποψηφίων μαθητών στις Πανελλήνιες εξετάσεις απέστειλε το ακόλουθο μήνυμα:

 

«Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που είδαν τις προσπάθειές τους να καρποφορούν, πετυχαίνοντας τον πολυπόθητο στόχο για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Στους πρώτους των πρώτων θα ήθελα να θυμίσω ότι το «αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων», η αθάνατος αυτή Ομηρική κληρονομιά καθοδήγησε γενεές Ελλήνων σε έργα θαυμαστά και αξιοπρόσεκτα. Εύχομαι ολόψυχα, αυτή η νέα προοπτική να αποτελέσει την απαρχή της εκπλήρωσης των προσδοκιών και των στόχων σας.

Συγχαρητήρια στους γονείς για την πολύπλευρη στήριξη καθώς και στους άξιους εκπαιδευτικούς που σε καιρούς δύσκολους στάθηκαν δίπλα στον αγώνα των παιδιών μας σ’ αυτή την πρώτη τους μάχη.

 

Σε όσους μαθητές δεν θα κατορθώσουν να πετύχουν το στόχο τους  θα υπάρξουν και άλλες ευκαιρίες στη ζωή τους για να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα .Η επιτυχία στην ζωή σίγουρα δεν κρίνεται από μια μόνο μάχη.

 

Ένα ιδιαίτερο καλωσόρισμα σε όλες τις νέες φοιτήτριες και τους νέους φοιτητές που πέτυχαν στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου .Τα νησιά μας  θα τους προσφέρουν νέες εμπειρίες καθώς και ένα ιδιαίτερο και ανεξίτηλο δεσμό με τον τόπο και τους ανθρώπους μας.

Όλοι εμείς, ως γονείς αλλά και ως Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Πιστεύουμε και Επενδύουμε στη Δύναμη της Νέας Γενιάς. Επενδύουμε στο όραμα τους για να χτίσουμε το μέλλον της Περιφέρειας  και ολόκληρης της Ελλάδας.