Ποιο είναι το είδος σε δερμάτινα ανδρικά πορτοφόλια που κάθε άνδρας πρέπει να κρατά;



Οι άνδρες ακόμα και στις μέρες μας, έχουν την τάση να κρατούν πάνω τους χρήματα και να μην συνηθίζουν να κάνουν τις χρηματικές τους συναλλαγές με κάρτα. Είτε ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία ανδρών, είτε είστε από αυτούς τους λίγους που θεωρούν ότι η ευκολία του να πληρώνεις με κάρτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτε άλλο, το σίγουρο είναι ότι χρησιμοποιείτε ήδη ανδρικά πορτοφόλια ή είστε στην διαδικασία εύρεσης ενός καινούργιου. Το ανδρικό πορτοφόλι για να αποδειχθεί ότι είναι το ιδανικό για εκείνον που το έχει αγοράσει ή είναι τέλειο για αυτόν που του έχει προσφερθεί ως δώρο, θα πρέπει να έχει κάποια πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Ένα από αυτά θα πρέπει να είναι το εξωτερικό του περίβλημα και τι καλύτερα από το να περιβάλλεται από δέρμα. Το δέρμα σαν υλικό είναι αρκετά ανθεκτικό, δεν λερώνεται και όση χρήση και να του κάνετε η φθορά του θα είναι ελάχιστη. Αν καταλήξετε ότι το δερμάτινο ανδρικό πορτοφόλι είναι ότι καταλληλότερο για εσάς, αρχίστε να ψάχνετε για το ιδανικό χρώμα. Πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν το χρώμα του πορτοφολιού τους, βασισμένοι στο χρώμα από το τσαντάκι που χρησιμοποιούν ή βασισμένοι στο χρώμα των παπουτσιών που φορούν πιο συχνά.


Είναι το ανδρικό πορτοφόλι ένα αξεσουάρ απαραίτητο για κάθε επιτυχημένο άνδρα;

Όσο περνούν τα χρόνια τα ανδρικά πορτοφόλια κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος στον κόσμο της ανδρικής μόδας. Αυτό σημαίνει ότι με τον καιρό έχουν δημιουργηθεί πάρα πολλά είδη που μπορεί να παραπέμπουν και σε εποχιακό είδος πορτοφολιού αλλά και σε επίσημο ή μη ύφος. Αν αγαπάτε λοιπόν την μόδα και θέλετε να είστε πάντα προσεγμένος και ντυμένος με όλα τα τελευταία trend αναφορικά με τα ενδύματα, τα υποδήματα αλλά και τα αξεσουάρ σας, δώστε ιδιαίτερη σημασία στα ανδρικά πορτοφόλια που προτίθεστε να αγοράσετε αλλά και στις ανδρικές ζώνες. Αν για παράδειγμα, η καλοκαιρινή σας εμφάνιση προσδίδει σε κάτι πιο επίσημο επιλέξτε και στις δύο προαναφερθείσες κατηγορίες, το δέρμα. Το δερμάτινο πορτοφόλι αλλά και η ζώνη είναι ένα υλικό που δεν θα σας προδώσει ποτέ, εφόσον είναι αρκετά ανθεκτικό και μπορεί κάλλιστα να φορεθεί και σε επίσημες περιστάσεις όσο και σε πιο ανεπίσημες. Από την άλλη αναφορικά με τα ανδρικά πορτοφόλια, είναι σίγουρα αξεσουάρ που ολοκληρώνουν μια ανδρική εμφάνιση γι’ αυτό πρέπει να δίνετε και ιδιαίτερη σημασία στο σχέδιο, στο υλικό και στα χρώματά του. Το δερμάτινο πορτοφόλι αποτελεί σίγουρα μια πολύ καλή λύση, αλλά του καλοκαιρινούς μήνες καλό θα ήταν να επιλέξετε ένα σε διαφορετικό υλικό όπως για παράδειγμα την ψάθα, που είναι ότι πιο in fashion στις μέρες μας. 

Πώς να συνδυάσετε το πορτοφόλι με την ανδρική τσάντα σας;

Αν είστε από τους άνδρες που αγαπούν την μόδα και την ωραία εμφάνιση, σίγουρα θα δίνετε πολύ μεγάλη λεπτομέρεια και στα αξεσουάρ που θα συνοδεύουν κάθε σας outfit. Δύο από αυτά τα αξεσουάρ είναι η ανδρική τσάντα και το πορτοφόλι. Πολλοί είναι οι άνδρες που επιλέγουν στην καθημερινότητά τους να κρατούν τσάντα είτε για αισθητικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους, γι’ αυτό και προσέχουν ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια που θα μπορούσε να επηρεάσει μια άψογη εμφάνιση. Επιλέξτε πορτοφόλια που είναι της ίδιας λογικής με την τσάντα που θα κρατήσετε. Αυτό σημαίνει να επιλέξετε ίδιο υλικό κατασκευής και επίσης να έχουν την ίδια λογική στους αποθηκευτικούς χώρους, εφόσον όσους περισσότερους έχει, τόσο πιο οργανωμένο είναι το εσωτερικό τους.