Ήταν παντού.. στην Μυτιλήνη την Κυριακή ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου


Σε τρεις εκδηλώσεις της Κυριακής παραβρέθηκε ο Κωνσταντίνος Μουτζούρης

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης την Κυριακή 05.06.2022 παρέστη και κατέθεσε στεφάνι στην τελετή μνήμης προς  τιμήν του Λιμενάρχη Μυτιλήνης, Πλωτάρχη Ηλία Καζάκου στο παλιό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

Ο Ηλίας Καζάκος διετέλεσε Λιμενάρχης Μυτιλήνης  την περίοδο 1939-1942 και εκτελέστηκε από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής στις 5 Ιουνίου 1942 στο σκοπευτήριο Καισαριανής. 

Τον Περιφερειάρχη συνόδευε ο Αντιπεριφερειάρχης Πανάγος Κουφέλος.


Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Περιφερειάρχης συνοδευόμενος από τους Αντιπεριφερειάρχες Πανάγο Κουφέλο και Δημήτρη Κουρσουμπά παρευρέθη στα εγκαίνια του Κέντρου Αριστείας Φυσικών Προϊόντων στην αίθουσα «Οδυσσέας Ελύτης» στον Παπάδο Γέρας.  Η ερευνητική προσπάθεια που υλοποιείται από το Τμήμα Φαρμακευτικής στον Τομέα Φαρμακογνωσίας και Χημείας Φυσικών Προϊόντων του Πανεπιστημίου Αθηνών, χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου μέσω ΕΣΠΑ.

Στην συνέχεια ο Περιφερειάρχης συνοδευόμενος από τους δυο Αντιπεριφερειάρχες,  έδωσε το παρών στον τελικό υποδομών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου,  στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, όπου και τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα από το ΔΣ της ΕΠΣΛ, για την στήριξη της Περιφερειακής Αρχής προς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, τα Λεσβιακά και Λημνιακά Σωματεία.