Αποσύρθηκε ο Πετρέλλης - Πάει για άνετη νίκη ο Βερρής


Ανακοινώθηκαν σήμερα το μεσημέρι και επίσημα οι υποψηφιότητες για την προεδρία της ΕΠΣΛ με τις εκλογές να διεξάγονται την προσεχή Δευτέρα 4 Ιουλίου.  


Ενώ αρχικά οι υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν την θέση αυτή, ήταν τρεις οι Παντελής Βερρής, Κυριάκος Πετρέλλης και Πελέκος Χάρης πριν από λίγη ώρα ο Κυριάκος Πετρελλης απέσυρε την υποψηφιότητα του και ως εκ τούτου οι υποψήφιοι θα είναι πλέον δύο. Αν και στις εκλογές η κάλπη είναι απρόβλεπτη εντούτοις με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο Παντελής Βερρής δείχνει να επικρατεί άνετα και αυτός είναι και ο λόγος που αποσύρθηκε τελικά και η υποψηφιότητα του Κυριάκου Πετρελλη. Δεν αποκλείεται μάλιστα να πάμε στην κάλπη με μοναδικό υποψήφιο τον Βερρή καθώς πλέον είναι πιθανόν και ο έτερος υποψήφιος Χάρης Πελεκος να αποσυρθεί.


Η συντριπτική επικράτηση όπως όλα δείχνουν του Βερρή μόνο τυχαία δεν είναι. Αυτό έχει να κάνει κυρίως με το γεγονός ότι στην μέχρι σήμερα παρουσία του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, είτε ως παράγοντας σε ομάδες, είτε ως μέλος της ΕΠΣΛ φέτος, έχει κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη των παραγόντων που βλέπουν πως μετά από την εποχή Ψαρρόπουλου ήρθε η ώρα η ΕΠΣΛ να περάσει σε μια νέα εποχή που ορίζουν και επιβάλλουν και οι σύγχρονες απαιτήσεις του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.  


Σύμφωνα με το Πρακτικό 30/27.06.2022 της Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Λέσβου ανακηρύσσει τους παρακάτω υποψηφίους : Για την θέση του Προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου : BΕΡΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΕΛΕΚΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΤΟΥ ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ ΠΕΤΡΕΛΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ Για την θέση μελών Εξελεγκτικής Επιτροπής ΕΠΣ Λέσβου : ΒΑΡΚΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΓΩΡΓΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ π. ΠΟΛΥΜΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ