Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μυτιλήνη



Ανακοινώνεται ότι, κατόπιν της υπ’ αριθ. 7/2022 από 21-06-2022 απόφασης του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, την 24-06-2022 ημέρα Παρασκευή και την 25-06-2022 ημέρα Σάββατο, κατά τις ώρες από 08.00 έως 20.30 έκαστης ημέρας, πρόκειται να πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στα τμήματα των οδών: Θεοκρίτου (από την συμβολή της με την οδό Ζωοδόχου Πηγής έως την συμβολή της με την οδό Ευρυπίδου), Ευρυπίδου (από την συμβολή της με την οδό Θεοκρίτου έως την συμβολή της με την οδό Αισχύλου), Αισχύλου (από την συμβολή της με την οδό Ευρυπίδου έως την συμβολή της με την οδό Χατζηγρηγόρη) και Κυπαρισσίων (από την συμβολή της με την οδό Ευρυπίδου έως την συμβολή της με την οδό Πιττακού).

Λόγω της διακοπής της κυκλοφορίας στις προαναφερόμενες οδούς, θα ισχύσουν οι απαραίτητες -κατά περίπτωση- προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή, καθώς και για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.