Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος


Ο Αντιπρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, συμμετείχε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Οργανισμού Λιμένος Πατρών (Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε.).

    

Στη συνεδρίαση υπό την Προεδρία του κ. Άγγελου Καρακώστα, Προέδρου της Ένωσης και Αναπληρ. Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, συζητήθηκαν σειρά σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν τους Ελληνικούς Λιμένες, καθώς και οι μελλοντικές εξελίξεις στον Κλάδο.

 

Κατά την συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο, ενέκρινε την ένταξη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου - Άνδρου, τα οποία μαζί με το Δ.Λ.Τ. Ίου, θα αποτελέσουν τα νέα Μέλη της Ένωσης.

    

Επίσης, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Λ. κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, ζήτησε από τον Πρόεδρο της Ένωσης, να αναλάβει πρωτοβουλία, προκειμένου να επισκεφθούν τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Βεσυρόπουλο, για να παραχωρηθεί με κάθε τρόπο, η χρήση του χερσαίου χώρου του Εμπορικού Λιμένα στο Δ.Λ.Τ.Λ., για την αναβάθμιση της λειτουργίας του Λιμένα Μυτιλήνης και για τον λόγο αυτό, τις προσεχείς ημέρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση, προκειμένου να τεθεί εκ νέου και να υλοποιηθεί πλέον, το ανωτέρω θέμα, που εδώ και πολύ χρονικό διάστημα έχει τεθεί και από τον Δήμο Μυτιλήνης και από το Λιμενικό Ταμείο, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.

     Μετά το τέλος του Δ.Σ., η Πρόεδρος του Ο.Λ.ΠΑ. κ. Κάνιστρα Ερασμία, η οποία παρέστη στο Δ.Σ. και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού κ. Τσώνης Παναγιώτης, παρέθεσαν γεύμα σε παραθαλάσσιο εστιατόριο, σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.ΛΙΜ.Ε. που παραβρέθηκαν στην Πάτρα.

     Τελειώνοντας, ο κ. Παπαδόπουλος ευχαρίστησε την Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, του Οργανισμού Λιμένος Πατρών, για την άριστη φιλοξενία που τους επιφύλαξαν.