5 συλλήψεις οδηγών σε Μυτιλήνη, Γέρα και Πολιχνιτο


Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα στη Λέσβο, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

 

Συνελήφθησαν, κατά το προηγούμενο τετραήμερο στη Λέσβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, του Αστυνομικού Τμήματος Γέρας και του Αστυνομικού Τμήματος Πολιχνίτου, πέντε (5) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων διαπιστώθηκε ότι:

 

Την 10-06-2022 στη Μυτιλήνη, ανήλικος ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη και γονέας του ανηλίκου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

 

Την (12-06-2022) στην ευρύτερη περιοχή της Γέρας, αλλοδαπός οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

Την (12-06-2022) στο 5ο χλμ. της Ε.Ο. Μυτιλήνης - Θερμής, ημεδαπός οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, βρισκόμενος υπό την επήρεια αλκοόλ.

 

Την (13-06-2022) στη Μυτιλήνη, ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

Την (13-06-2022) στην ευρύτερη περιοχή του Πολιχνίτου, ανήλικος ημεδαπός οδηγώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα, αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε σήμα στάσης ένστολου αστυνομικού, ενώ στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος γονέα του ανήλικου συλληφθέντα, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

 

Προανάκριση διενεργείται από αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.