Τρία τροχαία μέσα σε μια μέρα σε Μυτιλήνη και Καλλονή με 5 τραυματίες


Όλα την Παρασκευή 03-06-22

 

Στην Μυτιλήνη

Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα την (03-06-2022) σε δημοτική οδό στη Μυτιλήνη.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε ημεδαπή και Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο οδηγούμενο από ημεδαπό, ενώ κατά τον χρόνο του συμβάντος τραυματίστηκαν, η οδηγός του δικύκλου και ανήλικη ημεδαπή που επέβαινε σε αυτό.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

 

Στην Καλλονή

Από το Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής Λέσβου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα την (03-06-2022) σε οδικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή της Καλλονής.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από ημεδαπό, εκτράπηκε της πορείας της και ανατράπηκε εκτός οδοστρώματος, με συνέπεια τον τραυματισμό του δικυκλιστή.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

 

Στην Μυτιλήνη

Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα την (03-06-2022) στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο οδηγούμενο από αλλοδαπή και δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ημεδαπός, ενώ κατά τον χρόνο του συμβάντος τραυματίστηκαν, ο οδηγός του δικύκλου και ανήλικος ημεδαπός που επέβαινε σε αυτό.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.