Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Διασυλλογικοί Αγώνες Κωπηλασίας «Στ ΑΛΕΞΙΔΕΙΑ 2022»


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν, το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022, οι διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας «Στ Αλεξίδεια 2022», στη Σκάλα Παμφίλων που διοργάνωσε ο Ν.Α.Π.Σ.Π. «ΑΙΟΛΟΣ», υπό την αιγίδα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας (ΕΚΟΦΝΣ), θέλοντας να τιμήσει την μνήμη του πρωταθλητή του, ΣΤΡΑΤΗ ΑΛΕΞΙΔΗ.

Στους αγώνες συμμετείχαν κωπηλατικοί όμιλοι απ’ όλη την Ελλάδα όπως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. (ΟΣΦΠ) και ο Όμιλος Ερετών (ΟΕ) από τον Πειραιά, ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης (ΟΦΘ) από Θεσσαλονίκη, ο Ναυτικός Όμιλος Λήμνου (ΝΟΛ), ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης (ΝΟΜ) και ο Διοργανωτής Όμιλος Ν.Α.Π.Σ.Π. «ΑΙΟΛΟΣ» (ΑΙΟ).

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο ειδικός σύμβουλος της Περιφέρειας Β. Αιγαίου κ. Χάρης Αδαλής, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Μυτιλήνης κ. Παναγιώτης Πιττός,  ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παμφίλων κ. Αντώνης Αντωνέλλος, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτητών Κωπηλασίας Ελλάδας κ. Μάριος Ζαλαμήτσος, ο Εφημέριος του Ι.Ν. Αγ. Βαρβάρας Παμφίλων Πατήρ Ευστράτιος Μανταμαδιώτης και ο Εφημέριος του Ι. Ν. Γενεσίου της Θεοτόκου Παναγιούδας Πατήρ Σαράντης Τριανταφύλλου. Ενώ ευχαριστήριο μήνυμα έστειλε ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλης Κουτουλάκης.


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού & Πολιτισμού κ. Δημ. Κουρσουμπά, τον Δήμαρχο Μυτιλήνης κ. Ευστράτιο Κύττελη, τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Μυτιλήνης κ. Παναγιώτη Πιττό, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Παμφίλων κ. Αντώνη Αντωνέλλο, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, τον Δ/ντη του Γυμνασίου Παμφίλων κ. Χριστόφορο Μουρουγιάννη, το Σύλλογο Γυναικών Παμφίλων, καθώς και το Γιατρό των Αγώνων, κ. Παναγιώτη Ζαφειρίου για την έμπρακτη στήριξη τους, την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα μας και την προθυμία τους να βοηθήσουν την όλη διοργάνωση.

Θέλουμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αθλητές και ομίλους που έκαναν το ταξίδι μέχρι το νησί μας για να μας τιμήσουν με τη συμμετοχή τους στα «Στ ΑΛΕΞΙΔΕΙΑ 2022» τιμώντας μ’ αυτό τον τρόπο τη μνήμη του αθλητή μας ΣΤΡΑΤΗ ΑΛΕΞΙΔΗ.

Τη διοργάνωση στήριξαν με τη χορηγία τους η HELLENIC SEAWAYS η BLUE STAR FERRIES, η ATTICA GROUP, η ποτοποιία ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ, το Ξενοδοχείο ΒΟΤΣΑΛΑ, οι οικογενειακές επιχειρήσεις Papadellis Olive Oil, σαπούνια ελαιολάδου Λεσβιακή Γη, The Olivewood House.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή του ομίλου μας, τον καθηγητή φυσικής αγωγής, κ. Πινάκη Θεόδωρο, στους αθλητές μας που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, στους γονείς και σε όλους τους χορηγούς μας, αλλά και τους απλούς ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μας όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας και συνέβαλαν με κάθε τρόπο στην επιτυχή διοργάνωση των αγώνων.