Δύο μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Λέσβου ορίστηκαν γραμματείς της Νέας ΔημοκρατίαςΟρίστηκαν χθές οι Επικεφαλής Γραμματειών και ο Προέδρος Διοικούσας Επιτροπής Νομού Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας

Από την Δ.Ε.Ε.Π Λέσβου ορίστηκαν ο Ανδρέας Καρασαρίνης στη Γραμματεία Αγροτικών Φορέων και ο Κώστας Μαμουλής στη Γραμματεία Ψηφιακού Μετασχηματισμού.

Η ανακοίνωση της Δ.Ε.Ε.Π Λέσβου

Ως Δ.Ε.Ε.Π. Λέσβου συγχαίρουμε όλους τους νέους επικεφαλής των Γραμματειών του κόμματος, οι οποίοι ορίσθηκαν χθες με απόφαση Προέδρου του Κόμματος και Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι, δε, τεράστια τιμή για εμάς ο ορισμός τόσο του Ανδρέα Καρασαρίνη στη Γραμματεία Αγροτικών Φορέων όσο και του Κώστα Μαμουλή στη Γραμματεία Σχηματισμούς, δύο νέων ανθρώπων και μελών της Δ.Ε.Ε.Π. Λέσβου. Ο ρόλος και η αξία, που δίνει ο Πρόεδρος του Κόμματος μας στη νέα γενιά και στα νέα στελέχη του δεν έχει προηγούμενο στα χρονικά της Νέας Δημοκρατίας και αποτελείτην καλύτερη απόδειξη ότι στη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη κανένας δεν μπορεί να βάλει φρένο στα όνειρά μας.