Μυτιλήνη: Με κλεμμένες πιστωτικές γέμισαν το ρεζερβουάρ του αυτοκίνητου- Η κλοπή σε οικία στην Θερμή με σιδηρολοστους


Εξιχνιάστηκε άμεσα περίπτωση κλοπής σε οικία στη Λέσβο

 

Ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν -2- άτομα

Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της απάτης με υπολογιστή, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπού στην περιοχή της Θερμής στη Λέσβο.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν χθες (10-05-2022) στη Μυτιλήνη, δύο (2) ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής και της απάτης με υπολογιστή (κατά συναυτουργία), καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι συλληφθέντες δρώντας από κοινού, μπήκαν στην παραπάνω οικία παραβιάζοντας παράθυρο και αφαίρεσαν -2- τραπεζικές κάρτες και μικρό χρηματικό ποσό.

Ακολούθως χρησιμοποιώντας μία από τις κάρτες, πραγματοποίησαν συναλλαγές σε πρατήριο καυσίμων.

Στο πλαίσιο των ερευνών, οι δράστες εντοπίστηκαν στη Μυτιλήνη να επιβαίνουν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, -2- διαρρηκτικά εργαλεία (σιδηρολοστοί) και πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος.

 

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.