Με μεγάλη επιτυχία το πρώτο δια ζώσης εκπαιδευτικό σεμινάριο μετα από δυο χρόνια από τον Φ.Σ Λέσβου


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο δια ζώσης εκπαιδευτικό σεμινάριο, μετά την πανδημία, που πραγματοποιήθηκε από το Φαρμακευτικό Σύλλογο Λέσβου σε συνεργασία με την εταιρία Karabinis MedicalS.A, την Κυριακή 08 Μαΐου 2022.

Περισσότεροι από 65 φαρμακοποιοί από την Λέσβο και την Λήμνο παρακολούθησαν την εκπαιδευτική ημερίδα, η οποία εντάσσεται στον κύκλο σεμιναρίων που έχει προγραμματιστεί από τον ΦΣ Λέσβου και είναι πλήρως στοχευμένα στις πραγματικές ανάγκες του φαρμακείου για την νέα εποχή που οδηγείται το Ελληνικό Φαρμακείο.

Στην έναρξη του σεμιναρίου χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του ΦΣ Λέσβου, κ. Απόστολος Βαλτάς, τονίζοντας ότι το «Ελληνικό Φαρμακείο μετεξελίσσεται, εκσυγχρονίζεται για να μπορέσει να προσφέρει υψηλές υπηρεσίες υγείας στον Έλληνα πολίτη».

Οι φαρμακοποιοί αποκόμισαν σημαντικές πληροφορίες για το ρόλο τους στην διαχείριση του υπερτασικού ασθενή και γενικότερα της διαχείρισης του καρδιαγγειακού κινδύνου στο φαρμακείο, αλλά και για τις πωλήσεις και την οικονομική διαχείριση του φαρμακείου.

Ομιλητές στην ημερίδα ήταν ο κος Μανιός Ευστάθιος, Αναπληρωτής Καθηγητής Θεραπευτικής Παθολογίας, ο κος Καραμπίνης Απόστολος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Karabinis Medical S.A,  ο κος Μανθόπουλος Γεώργιος, Γενικός Διευθυντής και Αντιπρόεδρος της Karabinis Medical S.A. και ο κος Καζάζης Νικόλαος, συγγραφέας του βιβλίου «Κερδοφόρο Φαρμακείο»