Μπορεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην Εφές!


Η Ευρωλίγκα βρίσκεται στο επίκεντρο του αγωνιστικού προγράμματος της ημέρας, καθώς διεξάγονται οι δύο ημιτελικοί του Final-4 στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός παίζει με την Εφές στον πρώτο χρονικά ημιτελικό και ακολουθεί ο δεύτερος μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης.

 

Όσα πρέπει να ξέρετε για το liveστοίχημα στην μπετ 365

 

5640. Ολυμπιακός - Εφές (19:00)

 

O Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές στον πρώτο ημιτελικό του Final-4 της Euroleague. Με τους οπαδούς τους να έχουν την πρωτοκαθεδρία στις εξέδρες, οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να ρίξουν στο καναβάτσο την Πρωταθλήτρια Ευρώπης και να περιορίσουν το δίδυμο των Λάρκιν και Μίτσιτς στις θέσεις των γκαρντ.

 

Ο Ολυμπιακός έχει τύχη για την πρόκριση στον τελικό, καθώς η πίεση βρίσκεται στην πλευρά της Εφές, που κατέκτησε πέρυσι το βαρύτιμο τρόπαιο. Ποντάρισμα στο σημείο 1 σε απόδοση 2.20.

 

5641. Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)

 

Στον δεύτερο ημιτελικό του Final-4 της Euroleague που διεξάγεται στο Βελιγράδι, η Μπαρτσελόνα κοντράρεται με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι το ισπανικό clasico, αλλά με διακύβευμα μία θέση στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι Καταλανοί έχουν πραγματοποιήσει καλύτερη σεζόν σε επίπεδο απόδοσης και διάρκειας, αλλά οι Μαδριλένοι διαθέτουν έμπειρους παίκτες που «ζουν» για μεγάλα παιχνίδια.

 

Στους πέντε από τους έξι μεταξύ τους αγώνες για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ξεπεράστηκε το line των 153,5 πόντων. Ποντάρισμα στο Οver 154,5 σε απόδοση 1.91.

 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα