ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου «Θα είμαστε πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές, όποτε αποφασίσει να στήσει κάλπες ο Μητσοτάκης»


Ανακοίνωση για την εκλογική διαδικασία στις 15 Μάη

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είναι πλέον ένα κόμμα των 170.000 μελών!

Στις 15 Μαΐου η κοινωνία έκανε το πρώτο βήμα με την ένταξη πάνω από 110.000 νέων μελών στις γραμμές μας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Λέσβου θέλει να ευχαριστήσει τους 1103 συμπολίτες μας, σε όλη τη Λέσβο, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα στέλνοντας το μήνυμα τα πολιτικής αλλαγής.

Περισσότερα από 600 νέα μέλη ενισχύουν τις οργανώσεις μας, για μια πιο ισχυρή, πιο άμεση αλλά και πιο αποτελεσματική παρέμβαση στα νέα πολιτικά δεδομένα που δημιουργούνται πλέον στη Λέσβο.

 Με τη συμμετοχή τους τα νέα μας μέλη αποφάσισαν πάρουν το ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια τους. Θα επιδιώξουμε να εντάξουμε τα νέα μέλη μας στην ενεργή ζωή του κόμματος με στόχο να ισχυροποιηθεί η παρουσία μας σε όλους τους μαζικούς χώρους.

Επίσης, η Νομαρχιακή Επιτροπή συγχαίρει τους 4 συντρόφους μας για την εκλογή τους στη νέα Κεντρική Επιτροπή. Την Αναστασία Δαούση, τον Δημήτρη Δουρή, τον Γιάννη Μπουρνού και την Μαρία Νικολάρα αλλά και όλους τους υποψηφίους για την συμμετοχή τους. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διασφαλίστηκε η ίση συμμετοχή των δύο φύλων σε ανώτατο πολιτικό όργανο κόμματος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική συμμαχία θα είναι πρώτο κόμμα και με διαφορά στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν αποφασίσει να στήσει κάλπες ο κος Μητσοτάκης.