Σε Δάφια, Σκαλοχώρι, Βατούσα και στην νέα Ε.Ο Καλλονής – Σιγρίου ο Χ. Αθανασίου


Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής & Βουλευτής Νομού Λέσβου κ.Χαράλαμπος Αθανασίου, με αφορμή την επίσκεψή του για μία ακόμη φορά στο έργο κατασκευής του οδικού άξονα Καλλονής - Σιγρίου, επισκέφτηκε και παρακείμενες περιοχές, που τώρα διενεργούνται έργα, όπως τα Δάφια, το Σκαλοχώρι και τη Βατούσα και ενημέρωσε τους κατοίκους για την πορεία των έργων.

Συγκεκριμένα, συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο του δήμου Δυτικής Λέσβου κ.Γεώργιο Καραθανάση, συναντήθηκε αρχικά με το Πρόεδρο στα Δάφια κ. Νικόλαο Μαμουρίδη, όπου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα του χωριού και εν συνεχεία στο Σκαλοχώρι, όπου η κα Μαριάνθη Δαρλή, μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου του οικισμού «Καλό Λιμάνι», του ανέφερε το πρόβλημα ύδρευσης του παραθεριστικού οικισμού και την περαιτέρω βελτίωση του οδικού δικτύου της περιοχής.

Στη Βατούσα, ο πρόεδρος της περιοχής,  κ.ΆβελΣπανέλλης  τον ενημέρωσε για την ανάγκη μετατόπισης κάποιων στύλων ηλεκτροδότησης της ΔΕΗ, προκειμένου να επισπευσθεί η ολοκλήρωση του προαναφερόμενου έργου του οδικού άξονα Καλλονής-Σιγρίου και παράλληλα με αυτό το τρόπο να αναδειχθούν καλύτερα και τα ευρήματα των απολιθωμάτων από τις τελευταίες ανασκαφές στη περιοχή