Δήλωση του νέου Γραμματέα Αγροτικών Φορέων της ΝΔ και μέλους της Δ.Ε.Ε.Π Λέσβου Α. Καρασαρίνη



Ανδρέας Καρασαρίνης “Ο πρωτογενής τομέας αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο για την Ελλάδα, και αυτό αυξάνει το μέγεθος ευθύνης της Γραμματείας Αγροτικών φορέων”.

Η δήλωση του νέου Γραμματέα Αγροτικών φορέων της ΝΔ για την τοποθέτηση του στην θέση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με την εξαιρετικά τιμητική απόφασή του, αναλαμβάνω σήμερα τη Γραμματεία Αγροτικών Φορέων της ΝΔ.

Μετά από 21 χρόνια ενασχόλησης στη νεολαία ( ΜΑΚΙ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΟΝΝΕΔ ) είμαι έτοιμος μαζί με τους συνεργάτες μου να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, στο πλευρό του Πρωθυπουργού στον καθημερινό αγώνα που δίνει για την Πατρίδα μας.

Ο πρωτογενής τομέας αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο για την Ελλάδα, και αυτό αυξάνει το μέγεθος ευθύνης της Γραμματείας Αγροτικών φορέων.

Ευχαριστώ θερμά επίσης τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Παύλο Μαρινάκη, ένα φίλο με τον οποίο συμπορευόμαστε πάνω από 15 έτη.

θέλω επιπροσθέτως να επισημάνω ότι η Νέα Δημοκρατία αλλάζει, δυναμώνει συνέχεια με το σημαντικό έργο και τις πρωτοβουλίες του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη που μαζί με τον Γενικό Διευθυντή Ιωάννη Μπρατάκο εμπιστεύονται σε νέους ανθρώπους εξαιρετικά κομβικές θέσεις της Παράταξής μας.

Κλείνοντας, ευχαριστώ από καρδιάς τον Αντιπρόεδρο της Βουλής και Βουλευτή ΝΔ Νομού Λέσβου κο Χαράλαμπο Αθανασίου, την ΔΕΕΠ Λέσβου, την ΟΝΝΕΔ και ΜΑΚΙ Λέσβου, τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης ,την οικογένεια μου και τους διαχρονικούς συνεργάτες και φίλους μου.

Συνεχίζουμε Δυναμικά!